Outfit of the day | Streets of New York

Outfit of the day | Streets of New York
Afgelopen week stond mijn eerste fotoverslag van New York online en vandaag deel ik mijn eerste outfit. Als je dan in die geweldige stad bent, moet je uiteraard ook outfit foto’s maken. Stiekem vind ik de foto’s best cool geworden. Het liefste zou ik nu het vliegtuig weer terug pakken naar deze stad. Het is zo’n intense stad waar alles kan. Zucht..
Ik draag een simpele outfit met een jeans jasje, een gestreept t-shirt en een spijkerbroek. Toch ziet het er al meteen heel tof uit in de straten van New York. Ooh, ik draag ook mijn nieuwe MAC lipstick. Ik had gehoopt dat ze goedkoper waren in Amerika, maar het scheelde maar een paar euro. Dus het was alsnog een best prijzige lipstick. Maar het zijn wel echt hele fijne!

Jasje: Only
Top: H&M
Jeans: Esprit
Schoenen: Sacha
Brill: RayBan
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

  1. Lilia Kazakova says:

    Leuk dat je ook in NYC was! Ik ben ook net terug en heb vandaag ook erover geschreven hihi! xo

Comments are closed.