Outfit of the day | Streets of New York

Outfit of the day | Streets of New York
Afgelopen week stond mijn eerste fotoverslag van New York online en vandaag deel ik mijn eerste outfit. Als je dan in die geweldige stad bent, moet je uiteraard ook outfit foto’s maken. Stiekem vind ik de foto’s best cool geworden. Het liefste zou ik nu het vliegtuig weer terug pakken naar deze stad. Het is zo’n intense stad waar alles kan. Zucht..
Ik draag een simpele outfit met een jeans jasje, een gestreept t-shirt en een spijkerbroek. Toch ziet het er al meteen heel tof uit in de straten van New York. Ooh, ik draag ook mijn nieuwe MAC lipstick. Ik had gehoopt dat ze goedkoper waren in Amerika, maar het scheelde maar een paar euro. Dus het was alsnog een best prijzige lipstick. Maar het zijn wel echt hele fijne!

Jasje: Only
Top: H&M
Jeans: Esprit
Schoenen: Sacha
Brill: RayBan
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

10 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.