Happy New year!

Happy New year!
Ik wil al mijn bezoekers, volgers, lezers en alle andere mensen die mijn blog op wat dan voor een manier ook volgen, bedanken. Bedanken voor het mooie (blog)jaar. Een jaar waar ik nog meer plezier aan het bloggen heb beleefd, nog meer reacties heb gekregen en zelfs door een lezeres ben herkend. 

Op naar een nieuw jaar, een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen, te gekke kansen en de mooiste herinneringen. Ik wil iedereen het mooiste, leukste en liefdevolste jaar toewensen en dat al je dromen uitkomen. 

Het jaar 2015 wordt voor mij een jaar met veel veranderingen. Het wordt een heel spannend jaar, waar ik ook veel zin in heb. Stiekem zou ik wel willen weten hoe mijn leven er over een jaar uit ziet.

2015 wordt het jaar dat ik ga afstuderen, mijn HBO diploma binnen ga slepen, misschien wel ga reizen door Europa, misschien wel mijn eerste volwassen baan vind, het studentenleven vergoed vaarwel zeg, waarschijnlijk mijn geliefde studentenkamer ga (moet) verlaten en op zoek moet gaan naar een alternatief, en heel misschien wel ga samenwonen. 

Het enige wat écht zeker is, is dat ik ga afstuderen. De rest zijn allemaal veranderingen waarbij het ene het andere kan veroorzaken. Vind ik een baan, dan ga ik niet reizen en ga ik wél op zoek naar een andere woonruimte. Vind ik geen baan, dan ga ik misschien wel reizen, maar heb ik misschien wel geen geld om samen te wonen. 
Zoals je misschien wel begrijpt, ben ik heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen het komend jaar. 

Psssst… Ik doe mee met de Fashion Blog Battle van het winkelcentrum EntreDeux in Maastricht. Zou jij op mij willen stemmen? http://wqd.nl/AuPSs
Alvast bedankt!
Wat zijn jouw doelen voor 2015?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Denise says:

  Wat mooi geschreven! Spannend eigenlijk, dat niks echt zeker is, behalve het afstuderen! Op naar een prachtig jaar. x

 2. Claudia says:

  Dionne een heel gelukkig nieuwjaar en mogen je wens dit jaar allemaal uitkomen. Zeker het afstuderen 🙂

 3. Iris says:

  Klinkt als een mooi jaar! Dat er maar veel moois op je pad mag komen! Geniet ervan.

  Liefs

 4. melissa says:

  Voor jouw ook een gelukkig nieuwjaar! Ik studeer dit jaar ook af, best spannend allemaal 🙂

Comments are closed.