VLOG | Winkelen in Maastricht

VLOG | Winkelen in Maastricht

Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn moeder een dagje gaan shoppen in Maastricht. Hoewel het heel druk was door de sale én omdat het de dag na Kerst was, heb ik toch nog een paar leuke items weten te scoren waar ik heel blij mee ben.

Vloggen in de drukke winkelstraten
Omdat het mijn wel weer leuk leek om een dagje te vloggen, heb ik die dag de hele dag gevlogd. Nieuwsgierig naar mijn dag?

De mooie draaimolen op Magisch Maastricht

Ik wil alle volgers, lezers en alle andere bezoekers een mooi uiteinde en een gelukkig nieuwjaar wensen. Ik ‘zie’ jullie graag allemaal weer terug in het nieuwe jaar. 
Psssst… Ik doe mee met de Fashion Blog Battle van het winkelcentrum EntreDeux in Maastricht. Zou jij op mij willen stemmen? http://wqd.nl/AuPSs
Alvast bedankt!
Wat vond je van mijn vlog?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

  1. Simone (lifeofsimone) says:

    Ik vind het zo leuk hoe je het vloggen doet! Net of je het al maanden/jaren doet. Fijne jaarwisseling voor vanavond!

  2. Manon Boerakker says:

    Super leuke vlog! Dat lakje is heel erg mooi. Ik ben al lang niet meer in Maastricht geweest wauw. Ik wil je alvast een fijne jaarwisseling wensen x

  3. Josan says:

    Gestemd. Leuk om je vlog te bekijken. Zelf doe ik dat nog niet (gebrek aan lef) maar ik vind het leuk om te zien hoe jij dat doet.

Comments are closed.