High heels are the new black

High heels are the new black

Het is niet tijd voor één paar nieuwe schoenen, ook niet voor twee paar nieuwe schoenen, maar een heus schoenen kwartet. Ofwel, ik heb vier paar nieuwe schoenen gekocht waarvan drie paar high heels zijn. Misschien een teken..? Wellicht. Ik ben nooit echt een sneaker meisje geweest, want hállo grote voeten. Daarnaast vind ik het stiekem heel leuk om een paar mooie hakken te dragen. De ballerina’s en loafers worden massaal ingewisseld voor high heels. Bijna dan, want soms is het heerlijk om platte schoenen te dragen. Tijd om mijn nieuwe aanwinsten te showen. 

High heels are the new black  💫

Vooral sinds ik fulltime werk en dagelijks te maken heb met allerlei cliché kantoor perikelen, passen een paar mooie hakken nóg beter bij mij. Zeg nu zelf, onder een pantalon staan een paar hakken niet verkeerd. Net als onder een nette rok. Toch draag ik ook geregeld mijn fántastische witte lakleren Puma Basket Heart schoenen. Ze zien er niet alleen mooi én vrouwelijk uit, ze hebben ook nog eens satijnachtige veters. 😍

Een goede afwisseling is het beste. Soms moet je je voeten verwennen met een paar heerlijke sneakers, laarzen óf loafers.


Sommige dingen kunnen écht niet

Toch kun je niet alles meer dragen naar je werk. Sandalen zijn in mijn ogen not-done. Zeker niet als je bij een bedrijf werkt waar je vaak klant-contact hebt. Die high heels met die open teen zijn ook al een beetje tricky en alleen toegestaan als je voeten (en tenen) er goed verzorgd uit zien. Daarnaast zijn slippers ook zoiets waar je niet mee naar kantoor gaat. Maar ik zou Dionne niet zijn als ik niet ook een hele kast aan slippers en sandalen heb.. Grapje! Maar ik heb wel een aantal mooie sandalen (met en zonder hak) en slippers voor als ik besluit op vakantie te gaan naar een warm oord óf het weer in Nederland lekker is.

Om niet alleen maar hoge hakken te dragen, heb ik bij Sacha een paar zilverkleurige loafers besteld. Zodra ik de schoenen aantrek, heb ik het gevoel alsof ik op wolkjes loop. Ze lopen héérlijk en zijn net sloffen. Ideaal om je voeten ook af en toe te verwennen. 

LoafersZwarte suède hakDonkerblauwe velvet pump – Bordeaux rode suède pump

Wat zou je doen met veel poen?

Neem de titel met een korreltje zout, want ik heb niks te klagen. Mooi huis, leuke baan, aardig salaris en misschien wel 60 paar schoenen.. 🙊 Maar toch is het altijd leuk om te fantaseren wat je zou doen als geld geen rol zou spelen. Ik deel mijn favorieten schoenen voor op mijn oneindige schoenen wishlist.

Paarse Nike’s – Taupe sandalen – Beige Puma Basket Heart – Roze New Balance – Bruine Nike’s – Roze velvet pumps – Puma sandalen – Katy Perry high heels

Welk paar vind jij het mooist?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Simone says:

    Mooie schoenen heb je op je lijstje staan. Ik moet zeggen dat ik wel eens sandaaltjes heb gedragen naar kantoor, maar bij ons is er geen klant contact en is de sfeer heel informeel. Meestal draag ik gewoon een nette outfit met nette sneakers!

  2. Dana says:

    Mooie schoenen staan er op je lijstje! In principe heb ik ”alle soorten” schoenen wel in mijn kast liggen, maar ik zou nog best een paar zwarte basic hakken willen hebben die lekker zitten.

Comments are closed.