Je kunt niet alleen maar hoogtepunten behalen in één jaar..

Je kunt niet alleen maar hoogtepunten behalen in één jaar..

2017 was een jaar waarin ik vaak het gevoel had dat ik niet alles eruit haalde wat er in zat. Vooral op zakelijk gebied. En dat frustreerde. Ik wilde wel, maar het lukte niet omdat ik teveel werkte en mijn hoofd helemaal vol zat. Daarnaast had ik het gevoel dat ik veel te weinig genoten heb. Ik ben dan wel vaak op vakantie geweest, maar voor je het wist was het voorbij, zonder er echt van te hebben genoten. Dit had ik ook met andere dingen. Vaak kwam de gedachte in mij op om het niet te doen (denk aan een nieuw kledingstuk, uiteten of zelfs een zak chips in de winkel), omdat ik het geld beter kon sparen. Onzin. Je moet er nú van genieten. Meteen een goed voornemen voor 2018; meer genieten en meer leuke dingen doen. 

Je kunt niet alleen maar hoogtepunten behalen in één jaar..

2017 was ook het jaar waar ik te veel werkte en daardoor niet aan Project X kon beginnen. Terwijl ik juist met mijzelf had afgesproken om elk jaar iets cools en iets tofs te doen op zakelijk gebied. In maart ben ik begonnen bij een nieuwe baan en dat was een hele goede keuze, maar qua freelance gebied, evenementen organiseren, een nieuwe blog of een eigen bedrijf beginnen, is helaas niet zoveel van terecht gekomen. Maar ik weet nog steeds dat ik dit heel graag wil, dus hopelijk brengt 2018 hier meer geluk in.

Dit ging wél heel goed in 2017..

En daarnaast is het ook goed om te kijken naar de dingen die ik wél bereikt hebt in 2017, want hallo 11 keer op vakantie in één jaar tijd doet bijna niemand, een nieuwe baan waar ik het erg naar mijn zin en nog iets anders heel groots: samen met mijn vriend hebben we ons eerste koophuis gekocht. En het is ook nog eens een nieuwbouw appartement waarvan niet eens durfden te dromen wat we daar de eigenaar van zouden worden, maar toch werden. Zoals mijn vriend zei: “Je kunt niet elk jaar alleen maar hoogtepunten hebben op zakelijk gebied. Kijk eens naar de rest van je hoogtepunten..” Hij heeft gelijk.

2018, ik ben klaar voor je!

Ondanks dat ik het gevoel had dat ik in 2017 stil heb gestaan, heb ik, als ik er zo over nadenk toch een aantal mooie stappen gezet en hoogtepunten beleefd. Desondanks ben ik klaar voor 2018! Klaar om te gaan vlammen en te zorgen dat het een nóg beter jaar wordt! ⚡️⚡️

Hoe was jouw 2017?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Heel goed dat je vriend je even kon laten focussen op deze hoogtepunten en wat een mooie! 11 keer op vakantie, wauw! En wat geweldig dat jullie je eigen koophuis hebben. Ik ben benieuwd wat voor moois 2018 jullie gaat brengen. Malou x

  2. Demi says:

    Goed advies van je vriend 🙂 Ondanks dat we via deze blog natuurlijk geen compleet totaalbeeld van je jaar krijgen, heb ik namelijk wel het idee dat je een heel goed jaar achter de rug hebt. 11 vakanties. Heerlijk toch.

Comments are closed.