Koopjesjager | Bezoek een Sample Sale

Koopjesjager | Bezoek een Sample Sale

Als echte koopjesjager, ben ik altijd op zoek naar leuke aanbiedingen. Het bezoeken van een sample sale is dan ook iets wat ik graag doe. Tijdens een sample sale worden allemaal kleren en accessoires aangeboden voor een prikje. De kleren zijn nieuw en ongedragen, ze hebben soms in een showroom gehangen. Hoewel dat lang niet overal zo is. De meeste kleren zijn gewoon nieuw.

Blosh Amsterdam
Vorige week bezocht ik de sample sale van Blosh in Amsterdam. Tijdens deze gigantische sample sale hingen veel te veel leuke items. Ik kon bijna niet kiezen. Uiteindelijk verliet ik de winkel met drie prachtige items waar ik heel blij mee ben. 
Als eerste nam ik deze top mee. Hij viel mij meteen bij binnenkomst op. Het is een vrouwelijke top en heeft de vorm van een peplum top. Daarbij vond ik de kraaltjes erg mooi, net als de verschillende materiaal soorten. Het bovenstuk is gemaakt van imitatieleer. 
Binnenkort komt deze top zeker terug in een outfit post. 

Ook kwam ik deze mooie oversized bloesjes tegen. Ze zijn gemaakt van heel soepel stof en ze zijn lekker vrouwelijk. Ik zag eerst de aubergine en vervolgens de licht groene. Ik vond het model er mooi, alleen kon ik niet kiezen tussen de kleuren. De groene is meer voor in de zomer en die aubergine kleurige kan ik het hele jaar door dragen. Vandaar dat ik besloten heb om ze beide mee te nemen. De laatste tijd draag ik steeds meer van dit soort loshangende, soepele bloesjes. Door deze te combineren met een skinny jeans en een paar stoere sneakers heb je een hele leuke outfit. 
Alle drie de items waren afgeprijsd van €89,95 voor maar €15,- een super koopje.
De top is van het merk Silvian Heach en de twee bloesjes zijn van het merk Aaiko.
Wat vinden jullie van mijn aankopen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Mirjam says:

    Oh wauw, die peplum top ziet er mooi uit! Mooie kleur ook! Ben benieuwd naar je outfit post 🙂

  2. Sophie says:

    Je bent goed geslaagd! Ik vind de blousejes erg leuk, mooie kleurtjes (en zeker een koopje)!

  3. Kim says:

    Leuke outfit! Als je op zoek bent naar meer sample sales kijk dan zeker eens op mijn site stockverkopen.nl. We proberen de lijst zo up-to-date mogelijk te houden.

Comments are closed.