Mijn liefde voor | Mooie Notitieboekjes

Mijn liefde voor | Mooie Notitieboekjes
Opschrijfboekjes, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb een zwak voor mooie, leuke spulletjes. Ondertussen heb ik al een aantal mooie notitieboekjes verzamelt. De een gebruik ik voor mijn blog, een voor inspiratie, een voor school en de rest liggen mooi te wezen in mijn lade.
Zeker wanneer er van deze opschrijfboekjes afgeprijsd zijn, kan ik het niet laten om er geen mee te nemen. Dit notitieboekje heb ik alvast gekocht voor mijn minor in Zwolle. Ik ga namelijk de minor marketing communicatie volgen aan het Windesheim in Zwolle vanaf september. Hier heb ik heel veel zin in. Dit boekje gaat dan zeker van pas komen.
Ik kocht hem overigens bij de Paperchase in de Bijenkorf in de sale voor maar €3,-. Een echt koopje dus. 

Kopen jullie ook graag mooie notitieboekjes?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Sophie says:

  Paperchase is zo'n leuk merk! Ik heb er twee gestoffeerde boekjes van en een planner. Ik zou de hele winkel leeg willen kopen, haha!

 2. Denise says:

  Jaaa, een notitieboekje is een echte must have voor een blogger! Deze heeft een leuk patroontje! <3

 3. Joy says:

  Ik heb er ook te veel. Ik koop ze altijd maar gebruik ze echt nooit. Mijn Iphone staat wel helemaal vol met notities.. Ooops?

  xo

 4. Jessica says:

  Ik heb ook overal notitieboekjes liggen. Hier op mijn bureau zelfs 3 naast de computer, eentje aan de andere kant haha. Leuk printje heeft deze!

 5. Saskia | Former Parades says:

  Paperchase is zo'n leuke winkel!! Ik kijk er ook supergraag, maar vaak is het wel een beetje duur. De jouwe is overigens wel echt een koopje, lucky you 🙂

  ♥ Saskia

 6. Rosanne van Dieren says:

  Oef ik heb ook een zwak voor mooie notitieboekjes. Hahaha bij mij precies hetzelfde, gebruik er hooguit twee de rest ligt er maar mooi bij. En elke keer weer nieuwe boekjes kopen. liefs x

 7. Ah, ik ben ook fan van zulke boekjes, ik schrijf er alleen niet zo vaak in als zou moeten! Heb er eentje van Paperblanks die ik veel gebruik voor mijn blog. De rest ligt stilletjes in de kast te huilen :')

 8. Kimberley R. says:

  Die van jou is erg leuk!
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik jarenlang een verslaving heb gehad aan notitieboekjes.
  Maar eigenlijk gebruik ik ze helemaal niet meer.
  Ben bang dat als ik weer begin, dat er geen einde aan komt, haha.

 9. Joni says:

  Wat een leuk boekje! Ik kan er ook geen genoeg van krijgen, voor iedere gelegenheid weer een nieuwe hihi.

Comments are closed.