Mijn liefde voor | Mooie Notitieboekjes

Mijn liefde voor | Mooie Notitieboekjes
Opschrijfboekjes, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb een zwak voor mooie, leuke spulletjes. Ondertussen heb ik al een aantal mooie notitieboekjes verzamelt. De een gebruik ik voor mijn blog, een voor inspiratie, een voor school en de rest liggen mooi te wezen in mijn lade.
Zeker wanneer er van deze opschrijfboekjes afgeprijsd zijn, kan ik het niet laten om er geen mee te nemen. Dit notitieboekje heb ik alvast gekocht voor mijn minor in Zwolle. Ik ga namelijk de minor marketing communicatie volgen aan het Windesheim in Zwolle vanaf september. Hier heb ik heel veel zin in. Dit boekje gaat dan zeker van pas komen.
Ik kocht hem overigens bij de Paperchase in de Bijenkorf in de sale voor maar €3,-. Een echt koopje dus. 

Kopen jullie ook graag mooie notitieboekjes?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

18 comments

 1. Sophie says:

  Paperchase is zo'n leuk merk! Ik heb er twee gestoffeerde boekjes van en een planner. Ik zou de hele winkel leeg willen kopen, haha!

 2. Saskia | Former Parades says:

  Paperchase is zo'n leuke winkel!! Ik kijk er ook supergraag, maar vaak is het wel een beetje duur. De jouwe is overigens wel echt een koopje, lucky you 🙂

  ♥ Saskia

 3. Rosanne van Dieren says:

  Oef ik heb ook een zwak voor mooie notitieboekjes. Hahaha bij mij precies hetzelfde, gebruik er hooguit twee de rest ligt er maar mooi bij. En elke keer weer nieuwe boekjes kopen. liefs x

 4. Kimberley R. says:

  Die van jou is erg leuk!
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik jarenlang een verslaving heb gehad aan notitieboekjes.
  Maar eigenlijk gebruik ik ze helemaal niet meer.
  Ben bang dat als ik weer begin, dat er geen einde aan komt, haha.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.