Summer Fever | What to wear?

Summer Fever | What to wear?
De zomer staat voor de deur, daarom is het belangrijk dat je al je zomer spullen uit de kast haalt om zo de leukste zomer outfit samen te stellen. 
Bij mij begint de summer fever langzaam toe te slaan. Ik vind de zomer het fijnste seizoen. Ik ben een echte zon aanbidder. 
What to wear?
Tijdens de zomer kun je veel verschillende soorten outfits dragen. Je kunt voor een (korte) broek gaan met een leuke top, maar de maxi jurken en rokken zijn dit jaar helemaal hip en dus ook een echte musthave. Net als de tuinbroek, de tuinbroek is hip en je kunt hem eindeloos combineren. In de zomer staan ook weer de festivals centraal in Nederland, daarom zijn een paar accessoires waar de aztec print in verwerkt is ook zeker een musthave deze zomer.
Ik ben nog op zoek naar een mooie tuinbroek, om hem lekker nonchalant te dragen met een paar pumps. Ik heb al zin om hem te combineren. 

Welke outfit vinden jullie het leukst?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

6 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.