Laat de zomer maar komen | Nieuwe bikini

Laat de zomer maar komen | Nieuwe bikini
De zomer staat weer voor de deur. Ik kan niet wachten. Ik kijk er zo naar uit. Ik ben een echte zon aanbidster. Natuurlijk hoort daar een nieuwe bikini bij. Onlangs bestelde ik een hele mooie bikini bij Lagoen. Ik koos voor een mix and match. Een licht roze top en een donkergrijs broekje. Ook bestelde ik er nog witte kraaltjes bij om de bikini net wat op te leuken. 
Hoewel ik nog even moet wachten totdat ik mijn bikini kan aantrekken, kijk ik er nu al naar uit. In juni ga ik eerst op citytrip naar Budapest met een vriendinnetje, in augustus ga ik naar Oostenrijk samen met mijn vriend en in september wil ik graag een aantal weken door Spanje trekken. Mijn bikini gaat dan zeker van pas komen.

Ik ben heel blij met de bikini en vind de afwerking erg mooi. Het strikje aan de zijkanten van het broekje vind ik heel tof.
Wat vind je van mijn bikini?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

28 comments

 1. Bettie says:

  Leuk! Leuk kleurtje heeft het topje ook en die strikjes aan de zijkant zijn leuk van het bikinibroekje.

 2. Brittany Elizabeth says:

  Pretty! Ik heb vanmiddag bij de Primark een hele leuke bikini gekocht!

  liefs, Brittany

 3. L'armoire d'Amรฉlie says:

  Leuke bikini! Ik ben ook een echte zonneklopper! Het wordt hoog tijd dat het wat warmer wordt :d xX

 4. Bo says:

  Leuk! Ik heb ook eens op die webshop gekeken een tijdje geleden, zo leuk dat je je eigen combinatie kan maken ๐Ÿ™‚

 5. Stephanie says:

  Leuke bikini en kleurencombinatie! En wat een heerlijke reisjes in het vooruitzicht ๐Ÿ™‚

 6. Saskia | Former Parades says:

  Ohh hij is tof!! Ik ga steeds meer wennen aan de mix & match bikini's ๐Ÿ™‚ Vond het eerst niet zo, maar ga het nu steeds leuker vinden! En wat tof, Boedapest. Het is een fijne stad waar je goed kunt shoppen! ๐Ÿ˜€

  โ™ฅโ™ฅโ™ฅ Saskia

 7. Bente de Heij says:

  Leuke bikini! Lekker neutraal broekje en dan een knallende top! Inderdaad klaar voor de zomer! ๐Ÿ™‚

 8. kimdonz.com says:

  Mooie bikini! Ik mag dit jaar geen bikini kopen van mezelf, had een tijdje een bikini verslaving, haha. En in NL heb je hem nou niet bepaald vaak nodig!

 9. Merel says:

  Ah wat een coole bikini. Simpel, maar wel erg leuk. Vind zwart en felle kleurtjes sowieso altijd mooi met bikini's.

Comments are closed.