Laat de zomer maar komen | Nieuwe bikini

Laat de zomer maar komen | Nieuwe bikini
De zomer staat weer voor de deur. Ik kan niet wachten. Ik kijk er zo naar uit. Ik ben een echte zon aanbidster. Natuurlijk hoort daar een nieuwe bikini bij. Onlangs bestelde ik een hele mooie bikini bij Lagoen. Ik koos voor een mix and match. Een licht roze top en een donkergrijs broekje. Ook bestelde ik er nog witte kraaltjes bij om de bikini net wat op te leuken. 
Hoewel ik nog even moet wachten totdat ik mijn bikini kan aantrekken, kijk ik er nu al naar uit. In juni ga ik eerst op citytrip naar Budapest met een vriendinnetje, in augustus ga ik naar Oostenrijk samen met mijn vriend en in september wil ik graag een aantal weken door Spanje trekken. Mijn bikini gaat dan zeker van pas komen.

Ik ben heel blij met de bikini en vind de afwerking erg mooi. Het strikje aan de zijkanten van het broekje vind ik heel tof.
Wat vind je van mijn bikini?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

28 comments

  1. Saskia | Former Parades says:

    Ohh hij is tof!! Ik ga steeds meer wennen aan de mix & match bikini's 🙂 Vond het eerst niet zo, maar ga het nu steeds leuker vinden! En wat tof, Boedapest. Het is een fijne stad waar je goed kunt shoppen! 😀

    ♥♥♥ Saskia

  2. kimdonz.com says:

    Mooie bikini! Ik mag dit jaar geen bikini kopen van mezelf, had een tijdje een bikini verslaving, haha. En in NL heb je hem nou niet bepaald vaak nodig!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.