Travel | Mijn vakantieplannen voor deze zomer

Travel | Mijn vakantieplannen voor deze zomer

Kun jij net als mij niet wachten totdat de zomer begint..? Ik ben dol op de zon en vind het heerlijk om zonder jas naar buiten te gaan en de (warme) wind door mijn haren te voelen. Ik ben iemand die zo snel als het kan met blote benen de deur uitgaat, zodat ik mijn witte benen weer kunnen bijkleuren. Een paar weken terug was mijn eerste rokjesdag. Een heugelijk moment voor mij. Vanaf dat moment heb ik echt het gevoel dat de zomer in aantocht is. 

Mijn vakantieplannen deze zomer
Over een paar dagen moet ik mijn scriptie inleveren, dat betekent dat ik vanaf dat moment wat meer rust heb. Mijn afstuderen is dan nog niet klaar, maar het einde komt dan wel steeds dichterbij. Dat betekent ook dat bijna kan gaan genieten van een hele lange zomervakantie vol met leuke vakanties. Als ik mijn scriptie haal (waar ik wel vertrouwen in heb, maar ik moet het niet te hard roepen..), moet ik hem op 9 juni verdedigen en erna ben ik een vrij man. Je kunt niet voorstellen hoé erg ik uit kijk naar het moment dat ik afgestudeerd ben en de wereld letterlijk aan mijn voeten ligt. Hoewel ik studeren altijd erg leuk heb gevonden, merkte ik tijdens het afstuderen dat ik ‘klaar’ ben voor een volgende stap in mijn leven. Maar voordat ik aan die volgende stap begin, ga ik eerst genieten van een welverdiende lange vakantie. Een vakantie waar ik mijn eigen grenzen ga verleggen, wil ontspannen, heel bruin wil worden, op de mooiste plekjes wil werken op mijn blog en bovenal heel veel rokjes en jurkjes dragen. 

Brussel
Op 5 juni vertrek ik voor twee dagen naar Brussel. Dit is niet zomaar een tripje naar Brussel, maar ik ga voor het eerst op persreis. Dit is iets wat ik nog niet helemaal bevat. Op persreis voor mijn blog?! Nog steeds vind ik dit heel gaaf en ik kijk hier heel erg naar uit. Ik ga een aantal mode shows bezoeken en de nieuwste collecties van een aantal gave merken bekijken. 

Budapest
Op 14 juni vertrek ik samen met een vriendinnetje naar Budapest waar we (hopelijk) ons afstuderen uitbundig kunnen vieren. Iets waar ik ongelofelijk naar uit kijk. Ik ben heel benieuwd naar deze stad.

Road-trip door Europa
In augustus staat alweer de volgende reis op de planning. In augustus ga ik namelijk met mijn vriend op road-trip. We hebben ons nog niet verdiept waar we heen willen, maar een ding is zeker. Mijn moeder wordt dit jaar 50 en viert dit in Oostenrijk. Dat betekent dat mijn vriend en ik sowieso naar Oostenrijk gaan. De rest laten we ons verrassen door al het moois dat Europa te bieden heeft. Dit lijkt mij ontzettend gaaf. Vroeger ging ik altijd samen met mijn ouders met de auto op vakantie en nu ga ik zelf op road-trip. Super spannend en leuk.

Zelf vind ik het altijd heel leuk om voordat ik vertrek online op zoek te gaan naar tips over de leukste hotspots en andere handige weetjes over de stad of de regio waar ik heen ga. Meestal kijk op de website van The Travel Tester, omdat deze website vol staat met de leukste tips per land.  

Rondreizen door Spanje

Eind september vertrek ik naar Spanje. Daar ga ik in mijn eentje rondreizen en genieten van al het moois dat het Spaanse landschap biedt. Zoals jullie misschien al weten, heb ik een enorme voorliefde voor Spanje. Ik heb Spaans gehad op mijn middelbare school en op mijn HBO opleiding. Ook ben ik een paar jaar geleden op taalcursus in Alicante geweest. Mede hierdoor heb ik een enorme liefde voor dit land ontwikkeld. Reizen is een van mijn favoriete bezigheden en vind het dan ook heerlijk om te doen. Deze reis is voor mij als een soort beloning omdat ik afgestudeerd ben. Ik had heel graag stage willen lopen in Spanje, maar het was helaas niet gelukt om een geschikte plek te vinden. Omdat deze reis een van mijn grootste dromen is, en dit waarschijnlijk het laatste moment is dat ik zo’n lange reis kan maken, doe ik het nu. Voordat ik een vaste baan heb. Na dit tripje wil ik met frisse blik op zoek gaan naar een leuke baan die bij mijn hart ligt.

Maar voordat ik natuurlijk al deze mooie reisjes ga maken, is het belangrijk dat ik een mooie zomerse garderobe heb vol met mooie zomerjurken, rokjes, bikini’s en zomerse topjes. Ik wil graag nog een aantal mooie jurken bij Bonprix scoren voordat ik vertrek, maar ik denk niet dat dat een probleem is voor mij als shop-a-holic. 😉

Wat zijn jou zomerplannen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

38 comments

 1. montevie says:

  Wat een heerlijke vooruitzichten! Super tof ook dat je mee gaat op een persreis naar Brussel. 🙂 Mijn vriend en ik hebben ook nog de wens om ooit eens een road trip door Europa te maken. Maar wanneer… Haha! Geniet van de voorpret! 🙂

 2. Manon Boerakker says:

  Wat een leuke vooruitzichten heb je! Ik wil graag naar London, maar of ik dat in de zomer ga doen geen idee.

 3. (Retro) Sonja says:

  Wat een leuke plannen heb je allemaal zeg! En wat fijn dat je scriptie bijna af is! Ik ga zelf over 2 weken voor 2 weken naar Italië! 🙂

 4. Sanne L says:

  wat een zalige vakantie. zo een road trip lijkt mij zalig. zo wil ik zelf graag naar parijs of londen.

  • admindiolifestyle says:

   Ow, dat is jammer. Hopelijk kun je snel weer een keertje op vakantie gaan!

 5. L'armoire d'Amélie says:

  Wauw, jij hebt heel wat gepland! Die rondreis door Europa lijkt me supertof om te doen (en al de rest ook natuurlijk) 😀 Xx

 6. Alexa Op 't Land says:

  wat een super leuke plannen en wou willen dat ik het kon maar zit met mijn werk waardoor het helaas niet mogelijk is. Ben al wel naar Milaan geweest en ga de 31e naar Valencia dus mag niet klagen!

 7. Dana says:

  wauw je hebt echt toffe reisplannen! Voor zo ver ga ik 3 weken naar Hong Kong en misschien vanuit daar naar nog een ander Aziatisch land 🙂

 8. Melissa Keppens says:

  Wauw die roadtrip door Europa lijkt mij zo geweldig! Ik ga deze zomer voornamelijk werken een een paar dagen naar Amsterdam 🙂

 9. Jhemyla Van Es says:

  Wauw jij gaat echt een paar prachtige reizen maken. Ik ben dit jaar naar al naar New York en Edinburgh geweest en ga in de zomer naar Cuba. In oktober willen mijn vriend en ik nog een weekje naar Ibiza of Turkije.

 10. Simone -lifeofsimone- says:

  Zoooo dat zijn nog eens plannen! Echt heel erg gaaf. Ik weet nog niet of ik het afstuderen ga halen dus ik heb nog niet zoveel kunnen plannen. Een dagje Londen en een weekje Kos, daar blijft het denk ik bij.

  • admindiolifestyle says:

   Ja, hihi! Ow, hopelijk komt het helemaal goed met het afstuderen. Succes nog even!

 11. Justine A says:

  Wat een mooie plannen! Rondreizen door spanje, lijkt me zo leuk! You'll love it <3

 12. Merel says:

  Oh, klinkt heel leuk allemaal! Rondreizen door Europe lijkt me zo tof om te doen. Veel plezier alvast 🙂

 13. Romy van den Bergh says:

  Wat ga je veel leuke dingen doen! Mijn vriend en ik gaan hoogstwaarschijnlijk verhuizen deze zomer, en we willen graag nog 2 weken naar een Grieks eiland of anders Ibiza of Italië.

  http://www.styledbyromy.nl

 14. Minke Maria says:

  Ik ben jaloers, ik kom waarschijnlijk amper mijn eigen dorp uit dit jaar. Maar je moet het er van nemen als het kan, dus ik wens je heel veel plezier!

 15. Lonneke says:

  Oh wauw, wat een heerlijk vooruitzicht meid!
  Ik heb ZOVEEL zin in de vakantie.
  Vooral die Road-trip door Europa die je gaat doen lijkt me tof.
  Liefs Lonneke

 16. Marlies says:

  Super leuke vooruitzichten heb je! Ik wil ook zo graag een road trip doen in Europa maar er komt altijd iets tussen.
  Ik ga deze maand naar Madrid, in augustus naar Portugal en in november vertrek ik weer voor een jaar naar Canada.

Comments are closed.