Lemon Love | Colorful Armcandy

Lemon Love | Colorful Armcandy
Vorige week ontving ik een pakketje van de webshop Lemon Love. Deze webshop staat vol met allemaal handgemaakte schattige armbandjes. De meeste armbandjes zijn gemaakt van gekleurd elastiek, dat zorgt ervoor dat ze erg fijn zijn. Door de felle kleuren valt het wel op dat je leuke en schattige armbandjes draagt. 
Lemon Love
De eigenaresse van de webshop Lemon Love heeft een enorme passie voor sieraden. Ze maakt al jaren eigen armbandjes, kettinkjes en enkelbandjes. Ze vindt het heel leuk om armbandjes te maken en daarvoor op zoek te gaan naar speciale accessoires in het buitenland. De sieraden van Lemon Love zijn allemaal handgemaakt. Ze wil dat haar sieraden voor iedereen toegankelijke zijn, daarom dat je de sieraden voor een betaalbare prijs kunt kopen. Je hebt al een Lemon Love armbandje vanaf €3,50. Lemen Love is ook te volgen op Facebook.
Ik ben heel blij met de drie schattige armbandje van Lemon Love. Ze zijn simpel, maar heel leuk en trendy. In mijn ogen zijn deze armbandjes een echte musthave. Ik raad je dan ook aan om een kijkje te nemen in haar webshop. Deze staat vol met de mooie creaties.

Wat vind jij van deze armbandjes?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

Comments are closed.