Love it | Heart to get

Love it | Heart to get
Een hele tijd geleden kwam ik deze super schattige sieraden (kettinkjes) tegen van het merk Heart to het. Ik vond ze toen al erg leuk én schattig. Echter heb ik er verder niet meer aan gedacht en ben ik ze vergeten. Totdat ik samen met mijn vriend aan het winkelen was en ze tegenkwam bij een juwelier. Toen werd ik overnieuw verliefd op deze mega schattige kettinkjes. Echter weet ik nu niet wélke ik moet kiezen, het hartje, het infinity symbool of het sterretje..

Welke vindt jij het leukst?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. Diy's for you and me says:

  Wat zijn ze allemaal leuk!! Ik denk dat ik die rechtsboven het leukst vind…

 2. Lizzy says:

  Wat een ontzettend leuke kettingen! 🙂 Die met het infinity teken vind ik het leukste!

 3. Leonie says:

  Ah wat zijn die kettinkjes leuk! Mooi, zo minimalistisch, en ook leuk dat die spreuk erbij staat!

 4. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

  Oooh ik vind ze zoo leuk! Ik zou niet kunnen kiezen haha! XO

 5. Marlissa thinkpretty says:

  Zo leuk! Ik vind ze allebei heel mooi. Word wel een beetje duur natuurlijk 😉 Wel leuk om samen te dragen 🙂 Moeilijkkk

 6. Esmée says:

  Pssst, je hebt in de eerste regel Heart to het geschreven in plaats van Heart to get. Maar ik vind de kettinkjes allemaal erg leuk, ik was echt op zoek naar zoiets, dus ik ga even in hun webshop snuffelen. Zelf vind ik het hartje het mooiste van deze drie. x

Comments are closed.