Love it | Heart to get

Love it | Heart to get
Een hele tijd geleden kwam ik deze super schattige sieraden (kettinkjes) tegen van het merk Heart to het. Ik vond ze toen al erg leuk én schattig. Echter heb ik er verder niet meer aan gedacht en ben ik ze vergeten. Totdat ik samen met mijn vriend aan het winkelen was en ze tegenkwam bij een juwelier. Toen werd ik overnieuw verliefd op deze mega schattige kettinkjes. Echter weet ik nu niet wélke ik moet kiezen, het hartje, het infinity symbool of het sterretje..

Welke vindt jij het leukst?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

16 comments

  1. Marlissa thinkpretty says:

    Zo leuk! Ik vind ze allebei heel mooi. Word wel een beetje duur natuurlijk 😉 Wel leuk om samen te dragen 🙂 Moeilijkkk

  2. Esmée says:

    Pssst, je hebt in de eerste regel Heart to het geschreven in plaats van Heart to get. Maar ik vind de kettinkjes allemaal erg leuk, ik was echt op zoek naar zoiets, dus ik ga even in hun webshop snuffelen. Zelf vind ik het hartje het mooiste van deze drie. x

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.