New haircut | Lovely Curls

New haircut | Lovely Curls

Vorige week besloot ik een bezoekje naar de kapper te plannen. Aangezien ik normaal niet zo snel naar de kapper ga (lees: de kapper doet toch altijd wat hij of zij het mooiste vind), leek het mij een goed idee om een nieuwe kapper te proberen. Ik ben sowieso geen trouwe klant, aangezien ik nogal snel wissel van kapper. 

Lovely Curls
Ik wilde graag de puntjes laten knippen, eigenlijk niets speciaals. Omdat ik een nieuwe klant was bij de kapper kreeg ik een extra verzorgende behandeling. Kijk, daarmee haal je mij overstag. Dit kan de doorslaggevende rol zijn om mij als klant te houden.
Ze gaf mij een uitgebreide hoofdhuid massage (dan ben ik sowieso binnen) én ze heeft mij hele haar gestyled. Ik ging namelijk met een bos nonchalante krullen naar buiten. Verder was de kapster erg aardig. Ik had er een goed gevoel bij, dat betekent dat ik zeker nog een keertje terug kom. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kijk dan snel mee!

Wat ikzelf grappig vond, was dat ze de krullen met een stijltang (!) heeft gemaakt. Het kapsel heeft twee dagen lang heel mooi gezeten. Ik ben zelf nu ook aan het experimenteren, alleen lukt dat nog niet zo heel goed. Maar, oefenen baart kunst! Ik bezocht trouwens de kapper JeanBelle in Amersfoort.

Wat vind jij van mijn nieuwe kapsel?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

23 comments

  1. Joyce Jeroense says:

    Wat leuk dat je zo'n uitgebreide behandeling kreeg bij je eerste bezoek. Het ziet er erg mooi uit en het staat je erg goed!

  2. Marlissa thinkpretty says:

    Die krullen staan je superr mooi en je haar heeft een mooie glans! Ziet er gezond uit… leuk!

Comments are closed.