Let’s do it | Goals for June

Let’s do it | Goals for June

Gisteren is de maand juni begonnen. Dat betekent voor mij de maand van de deadlines. De tentamens komen eraan, stage loopt op zijn eind én het event waar ik mijn hele stageperiode naar toe heb gewerkt vindt over minder dan drie weken plaats. Aaah, zoals je begrijpt begint de spanning langzaam te stijgen.
Het is voor mij een hele drukke maand. Ik wil graag al mijn tentamens halen, zodat ik aan het eind van dit schooljaar alle studiepunten van de eerste drie jaar binnen heb, maar ik wil ook mijn stage goed afronden.


Ook wil ik deze maand graag mij vriend wat meer zien. De laatste tijd hebben we elkaar weinig gezien. We zien elkaar al niet zo veel, doordat we door onze studie 1,5 uur reizen van elkaar vandaan wonen. Wanneer het dan nog minder wordt, dan blijft er niet meer zoveel over. Ik zie hem woensdagavond eindelijk weer, dan heb ik hem weer bijna twee weken niet gezien. Soms is dat lastig, maar je kunt er niet altijd wat aan doen. Gelukkig face timen we bijna elke dag. Komend weekend staat dan ook in het teken van quality time, ik verheug mij er nu al op!

Een ander doel is om minimaal 1x per week te gaan sporten. Voordat ik in februari met mijn stage begon, sportte ik 2 á 3 keer in de week, alleen doordat ik het erg druk heb met stage, heb ik meestal na stage geen puf meer. Toch wil ik meer wat sporten voor een betere conditie. 

Vanaf het begin van mijn stage periode ben ik betrokken geweest bij de organisatie van de Midsummer Garden Party in samenwerking met het Beau Monde magazine. Zondag 22 juni is het zover. Tijdens dit high end event willen we de Beau Monde vrouw tot werkelijkheid brengen. Het is een feel good event waar je de hele middag in de watten wordt gelegd, je verschillende workshops kunt volgen én singer en songwriter Niels Geusebroek treedt op. Deze week staat de eerste vooraankondiging in de Beau Monde. Toen ik de Albert Heijn in liep, moest ik natuurlijk even kijken. 
Wauw, op dat moment voelde ik mij toch wel een beetje trots dat ik hier een steentje aan bijgedragen heb. 

Wat zijn jouw doelen voor deze maand?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Dagmar Valerie says:

  Wauw wat staat jou een drukke periode te wachten, maar je gaat vlammen lief! Je kunt het en ik wens je heel veel succes toe <3 Nog even doorbijten en dan kan je lekker genieten van de zomer. Fijn dat je je vriendje weer ziet, lekker van elkaar genieten! Heel veel liefs en succes <3

 2. Sophie says:

  Hele mooie doelen zeg en ook hartstikke haalbaar denk ik! Wel een hele spannende maand hoor, zet 'm op!

 3. Svenja says:

  Mooie voornemen. Hopelijk kun je je vriend wat meer zien! Lijkt me echt moeilijk dat jullie elkaar soms zo lang moeten missen!

 4. DramaQueen says:

  Vervelend dat je je vriend zo weinig ziet, lijkt me echt jammer! Maar wel weer extra leuk als je hem dan weer ziet 🙂 X

 5. Dascha Boonstra says:

  Aah jammer dat je je vriend zo weinig ziet! Maar ik snap dat het door
  drukte soms niet kan. Als je je beide hier doorheen slaat, dan zijn
  jullie een sterk team <3

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 6. Janne says:

  Je hebt goede doelen voor jezelf opgesteld! Hopelijk gaat alles lukken, succes ermee! 🙂

 7. Jet says:

  Deze maand staat vooral bij mij ook uit deadlines. Stage loopt bij mij ook in zicht. Succes met je doel van sporten!

  Liefs, Jet

 8. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  Leeuk zeg van beau monde 🙂 En mooie doelenlijst heb je gemaakt!

 9. Alexandra [ILUMUOTI] says:

  Het gaat je allemaal lukken! En fijn dat je je vriend eindelijk weer ziet 🙂

 10. Keys of Anouk says:

  Wat een mooie doelen lijst heb je gemaakt! Heel veel succes en 't gaat je vast lukken 🙂 xo

Comments are closed.