Outfit | Als je haar maar goed zit..

Outfit | Als je haar maar goed zit..
Afgelopen dinsdag bezocht ik het Colgate event. Voorafgaand aan dit event wilde Rowan en ik graag outfit foto’s schieten, maar helaas regende het keihard in Amsterdam. Ik had een paraplu bij mij en toen bedachten we dat de paraplu er nog erg leuk uitzag als accessoire. Want als je haar maar goed zit, dat is heel belangrijk. 
Als mijn haren alleen al de regen ruiken, krult het al. Vooral mijn pony moet precies zitten zoals ik dat graag wil. Helaas gooide de regen roet in het eten, maar ach niemand viel het op en ik heb een hele leuke avond gehad. Daar gaat het om!


Bedankt voor de foto’s Rowan
Blazer: Vero Moda
Top: Esprit
Riem: Fossil
Horloge: Timex
Jeans: Esprit
Tas: Silver Creek
Schoenen: O’Moda
Wat vinden jullie van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

24 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.