Outfit | Als je haar maar goed zit..

Outfit | Als je haar maar goed zit..
Afgelopen dinsdag bezocht ik het Colgate event. Voorafgaand aan dit event wilde Rowan en ik graag outfit foto’s schieten, maar helaas regende het keihard in Amsterdam. Ik had een paraplu bij mij en toen bedachten we dat de paraplu er nog erg leuk uitzag als accessoire. Want als je haar maar goed zit, dat is heel belangrijk. 
Als mijn haren alleen al de regen ruiken, krult het al. Vooral mijn pony moet precies zitten zoals ik dat graag wil. Helaas gooide de regen roet in het eten, maar ach niemand viel het op en ik heb een hele leuke avond gehad. Daar gaat het om!


Bedankt voor de foto’s Rowan
Blazer: Vero Moda
Top: Esprit
Riem: Fossil
Horloge: Timex
Jeans: Esprit
Tas: Silver Creek
Schoenen: O’Moda
Wat vinden jullie van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

24 comments

  1. Annoesjka says:

    Haha, wat een leuke foto's, zo met die paraplu! Leuk overigens dat je op mijn blog landde, dank voor je reactie ๐Ÿ™‚

  2. Anita - Fashion Attacks says:

    Wat een vrolijke foto's! Staat ook zo mooi met die rozen. Leuke outfit meid! x

Comments are closed.