Shoppings | Survival pakket & Primark

Shoppings | Survival pakket & Primark
Afgelopen week bedacht ik dat ik graag nog een keertje de Primark wilde bezoeken. Nou, achteraf ben ik genezen en hoef ik er voorlopig niet meer terug.. 
Op een vrijdagmiddag een Primark bezoeken op de dag na Hemelvaart? Ik kan het je niet aanraden. Wát een drukte én wat een rommel. Als ik ergens een hekel aan heb, zijn het wel die twee dingen. 
Hoe overleef je een drukke Primark? 
Je hebt een grote dosis positiviteit, energie en zin nodig om je een weg te bannen tussen bergen kleding op de grond, tientallen mega onhandige kinderwagens en dan nog niet te vergeten van al die mensen die constant voor je voeten lopen. Je moet er wat voor over hebben. Ik ben vliegensvlug (zo snel als ik kon) door de winkel gegaan en heb een paar items gekocht. Dit was voor mij meteen ook de laatste keer dat ik de Primark op zo’n druk tijdstip bezocht. De volgende keer sta ik om 9:00 voor de deur. Ik heb maar een paar dingen gekocht waar ik heel blij mee den. 
Benieuwd wat ik kocht? Kijk snel mee!
Yay, een bikini. Een hele vrolijke. Hier ben ik heel blij mee. Hij kostte €10,-
*Broekje lag tussen de zonnebrillen en de top bij de pyjama’s*

Schoenen: €8,-
T-shirt met bloemen: €3,-
Zwarte basic top: €2,-
Short: €5,-

Wat vinden jullie van mijn aankopen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

24 comments

 1. Marieke says:

  Leuke aankopen! Vooral de bikini is erg vrolijk. Ik hou ook niet zo van rommelig en veel mensen, dus volgens mij is de Primark nog steeds geen winkel voor mij haha

 2. Sophie says:

  Wat een vrolijke bikini! Wat je al zegt, je moet vroeg bij de Primark aanwezig zijn met een flinke dosis geduld en vrolijkheid, anders is je dag snel verpest :')

 3. Kimberley R. says:

  Dat is dus precies de reden waarom ik niet meer naar de Primark ga! Druk en rommelig. Bah. Ik moest wel gniffelen om je bikini. Het ene deel aan de ene kant van de winkel en het andere deel aan de andere kant. Maar goed, je hebt het wel gevonden. Haha. Je schoentjes zijn super!

 4. Typisch Tam says:

  Leuke aankopen! En ik heb toevallig ook gewinkeld bij de primark afgelopen vrijdag! Voor mij was het de eerste keer! Het was erg druk en ik was er om 10:30 uur. Er waren 17 kassa's open en nog een rij tot halverwege de winkel. Ik heb toevallig ook mij shoplog vandaag online staan.

 5. Kim says:

  De bikini is leuk! Ik ben al veel te lang niet bij de Primark geweest maar de keren dat ik er ben geweest was m'n gedachte altijd: nooit meer!! Niet best die drukte.

 6. Nicole | Coco Gold says:

  Haha, ik was afgelopen vrijdag ook in de Primark. Rampzalig inderdaad, dat doe ik net als jij ook nooooit meer! Maar alsnog heb je leuke spulletjes gescoord hoor 🙂 Vind je bikini echt super leuk! Ben benieuwd of hij fijn zit! Liefs, Nicole

 7. Amber Hofmans says:

  Leuk artikel! Ik hou van Primark, dus ik ben altijd mega-enthousiast als ik een weer eens naartoe ga, zeker omdat dat maar 2x per jaar ofzo voorkomt. Leuke aankoopjes, ik hou vooral van dat bloemenshirtje! Leuke blog ook, ik volg je nu 🙂
  Liefs, Amber
  http://grosbisousxx.blogspot.be/

 8. Ismay says:

  Dat grijze shirtje met die witte bloemetjes is echt iets voor mij. Leuk! Liefs.

 9. Make it mine says:

  Leuke aankoopjes! En dat eerste stukje is echt geweldig geschreven! 🙂

  Liefs,
  Adriënne

 10. Jet says:

  Haha, altijd als ik het druk vind in de primark dan ben ik er ook zo weer uit. Ik kan dan namelijk nooit iets leuks vinden. Ik vind de bikini en de bloemen top heel erg leuk. De rest van je nieuwe aankopen ook. Alleen die 2 zou ik zelf ook kopen.

  Liefs, Jet

 11. Rosanne van Dieren says:

  Hahaha ik vind je echt grappig. De eerste bikini vind ik zooo leuk <3

Comments are closed.