Let’s talk | Creative Life, opening Søstrene Grene Amersfoort & sporten

Let’s talk | Creative Life, opening Søstrene Grene Amersfoort & sporten

Hé hallo, daar ben ik weer. Eindelijk zit ik weer achter mijn eigen computer en mag ik weer een heerlijke kletsblog tikken. Als je mijn blog vaker leest, weet je dat ik drie weken geleden ben begonnen met een nieuwe baan in hartje Amsterdam. Het is hartstikke leuk en het bevalt tot nu toe erg goed. Ik ben een rollercoaster ingestapt en beetje bij beetje begin ik te wennen aan mijn nieuwe baan; mijn nieuwe werkzaamheden (ik moet heel veel leren), mijn nieuwe collega’s en bovenal het reizen.

New job

Het is natuurlijk súper cool om te werken midden in Amsterdam, achter de Dam op de warmoesstraat, maar daar zit ook een ‘prijskaartje’ aan. Ik heb opeens een relatief lange reistijd. Elke dag reis ik twee uur van deur tot deur: één uur heen en één uur terug. Daarnaast krijg ik elke dag nog steeds zoveel nieuwe informatie en ik leer heel veel, waardoor ik aan het eind van de dag bekaf ben. Rond 19.00 ben ik thuis en dan moet er nog gekookt worden, want mijn vriend is ook meestal rond die tijd thuis en rond 21.30 duik ik alweer in mijn bed om vervolgens de volgende dag alweer om 6.30 naast mijn bed te staan. Kwestie van wennen denk ik, want mijn nieuwe baan vind ik oprecht heel leuk.

Opening Søstrene Grene Amersfoort

Vorige week vrijdag was ik bij de opening van de Søstrene Grene in Amersfoort. Ik heb diverse keren hun winkels bezocht en zag iedere keer zóveel leuke dingen. Jammer genoeg lag hij eerst alleen in Amsterdam of Den Bosch, maar nu ligt hij dus in Amersfoort. Zó leuk! Tijdens de opening kocht ik onder andere dit kussen.

Creative Life

Weet je nog? Vorig jaar rond deze tijd was ik bezig met de voorbereidingen van de Lifestyle Factory Market. Een markt die ik in mijn eentje organiseerde en waar meer dan 50 kramen aanwezig waren. Ik vond het onwijs gaaf om te doen. De afgelopen weken heb ik al verschillende mailtjes en berichten via Facebook ontvangen met daarin de vraag of ik het dit jaar weer ga doen. Dit weet ik nog niet; wat wel voorop staat is dat ik dit jaar weer een droom wil waarmaken. Alleen weet ik nog niet precies wat. In 2015 ben ik twee maanden in mijn eentje gaan rondreizen door Spanje.

Vorige week zondag was ik op Creative Life in Utrecht. Voor mijn gevoel leek het in bepaalde opzichten op mijn markt. Er waren veelal hippe conceptstores en pop-up stores in een gezellige sfeer. Ik hou écht van dit soort dingen. Samen met een vriendin hebben we alle kraampjes afgestruind en overal geneusd. Uiteindelijk heb ik een potje en een plantje gekocht en heb ik zelf een etui gemaakt van leer. Echt een aanrader.

Sporten

Altijd al heb ik een haat-liefde verhouding gehad met sporten. De ene keer vind ik het fantastisch en ben ik drie maanden lang twee keer per week in de sportschool te vinden en vervolgens zie je mij een halfjaar niet. Fulltime werken en sporten is een lastige combinatie. Ik heb er de tijd en energie niet voor, maar besef mij maar al te goed dat ik wel moet sporten en gezond moet eten. Sinds een maand heb ik een FitBit en let ik erg op mijn stappen. Ik probeer elke dag minimaal 10.000 stappen te zetten, maar ook dat lukt niet altijd. Ik besloot te gaan surfen op het wereld wijde web en kwam Proday tegen. Zij hebben allerlei dieeten, zoals het eiwitdieet. Het vermindert onder andere je honger. Dit klinkt interessant, want wie weet lukt het mij dan alsnog om een super body te krijgen. Veel mensen hebben door de verschillende dieeten gewicht verloren. Het wordt ook wel het Bart de Wever dieet genoemd, omdat hij 50 kilo is afgelopen. Misschien dat ik dit maar eens ga proberen.

Wat is jouw grootste droom?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Joyce rdt says:

    Dat wennen aan een nieuw ritme mbt werk herken ik wel, ik lag de eerste week ook echt al vroeg op apengapen haha, maar ondertussen gaat het beter.
    Wat een leuk kussen heb je gekocht, ik ken de winkel helemaal niet, maar als ik weer eens in Den Bosch kom ga ik er even langs! Liefs.x

Comments are closed.