Liefde voor Blond Amsterdam

Liefde voor Blond Amsterdam
Dat ik een liefde heb voor de mokken van Blond Amsterdam hoef ik jullie vast niet meer uit te leggen. Ik drink mijn thee het liefste uit een grote mok van Blond Amsterdam met een dekentje, stukje chocolade en een goede serie. 
Afgelopen week kwamen twee nieuwe XL mokken binnen van Blond Amsterdam. XL mokken zijn fijn, want dat kan ik nóg meer thee drinken. Ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken, want stiekem is de herfst ook wel fijn. Alleen laat de herfst voor mij nog even op zich wachten. Ik vertoef de komende tijd in Spanje waar het lang nog niet herfst word. Ik loop hier nog elke dag met een korte broek en een topje. Heerlijk! De zomer (en de warmte) hebben zeker zijn charmes. 

Naast deze twee mooie mokken, bestelde ik ook nog een theelepel set met allemaal een gebakje op de bovenkant van het lepeltje. Hoé cool is dat? Dit maakt het thee drinken alleen nog maar leuker! Het zijn zes lepeltjes met allemaal verschillende gebakjes. Zo leuk!

Als laatste bestelde ik nog een bord. Een groot bord voor het avondeten. Hij is vierkant en heel groot, waardoor ik heb daardoor veel zal gebruiken, want soms zijn mijn huidige borden een beetje klein voor als ik een grote portie eet. Ik heb deze producten allemaal via Webcompanies besteld. Dit is een verzamelwebsite die allerlei webshops vertegenwoordigd waaronder de webshop waar ik mijn Blond Amsterdam servies heb besteld. In de webshop waar ik mijn Blond Amsterdam spullen heb besteld biedt een groot assortiment van Blond Amsterdam en waar je dus genoeg keuze hebt. Naast deze webshop zijn er nog talloze andere webshops die worden vertegenwoordigd. Ook de webshop Pimp je fiets. Een webshop die ik erg leuk vind, want wie wil er nu niet met een mooie fiets rond fietsen? 

Wat vind je van mijn nieuwe Blond Amsterdam aankopen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Esther - says:

  Super leuk! Ik heb thuis ook een klein hoekje met Blond Amsterdam servies staan. Altijd leuk om een kop thee uit te drinken 🙂

 2. Ik vind die lepeltjes zo prachtig! Ik heb zelf ooit de nepversie gekocht bij de Xenos, maar die ging al heel snel kapot. Ik verlang nog steeds naar de echte lepeltjes! Die kosten dan wel meer, maar ze zijn ook echt mooier.

  Huisvlijt

 3. Saskia Hardeman says:

  Ik ben ook groot fan alhoewel ik de laatste tijd merk dat het wel ietsjes minder wordt 🙂 Toch blijft het leuk!

 4. Writing Monique says:

  Ik vind alles nog steeds geweldig! Die lepeltjes zijn helemaal fantastisch!

 5. Manon Boerakker says:

  k vond blond amsterdam heel erg leuk, wil zelf nog een mok aanschaffen

 6. Floor says:

  Ik vind Blond Amerstam er altijd zo ontzettend leuk en schattig uit zien! De kaarten vind ik ook altijd leuk trouwens 🙂

 7. Ester Dammers says:

  Ik heb zelf niets van dit merk maar vind het er altijd wel gezellig uitzien, zo met die printjes!

 8. Esmée Bos says:

  Ik ben echt gek op Blond Amsterdam, ik spaar het voor mijn uitzet en heb al behoorlijk wat in mijn kast liggen. Ik krijg er gewoon geen genoeg van. (:

Comments are closed.