WIN | Een paar Sacha Schoenen naar keuze!

WIN | Een paar Sacha Schoenen naar keuze!
Goed nieuws! Het is weer tijd voor een win actie. Ik mag namelijk één paar schoenen van naar keuze van Sacha verloten onder mijn bezoekers. Hoe leuk is dat? Want zeg nu zelfs, schoenen heeft een vrouw nooit genoeg. Dus wil je kans maken op een gratis paar schoenen? Kijk dan snel verder wat je moet doen!
De najaarscollectie van Sacha ziet er ontzettend goed uit en ik moet mijzelf inhouden om niet meteen een hele nieuwe schoenen garderobe aan te schaffen. Ik ben zelf enorme fan van die lage veterschoenen, ook wel jazz schoenen. Ik vind die zó leuk! Welke schoenen voor het komende najaar zijn jouw favoriet?

Kans maken op een paar schoenen naar keuze is héél gemakkelijk!
Het enige wat je hoeft te doen is de Facebookpagina van Diolifestyle te liken en je naam en e-mail adres achter te laten via de onderstaande link. 
Veel succes!
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

 1. Kimsbloglife says:

  Wat leuk, ik heb me ingeschreven om mee te doen! 🙂 Ik wil heel graag een nieuw paar zwarte enkellaarsjes, die vind ik zo makkelijk en overal mee te combineren! Mijn oude zijn versleten 🙁

 2. twentylovenl says:

  Supertoffe actie, daar doe ik zeker aan mee haha! 😀 Ik wil het liefst zwarte hoge laarsjes met een hak, die staan al een tijdje op mijn wishlist. Gaat zeker lukken bij de Sacha! X Rianne

 3. Charlotte Cooreman says:

  Wow, wat een leuke winactie! Ik doe met heel veel plezier mee. 🙂

 4. Mellisa says:

  Ik zat te klooien met blogger haha, maar het is denk ik gelukt. Heb je FB-page geliked met mijn blog FB-pagina 🙂

Comments are closed.