Life is too short | Wear high heels.

Life is too short | Wear high heels.
Een paar weken geleden liep ik tegen deze mooie pumps aan. In Zwolle was er een outlet winkel die vol stond met allerlei prachtige schoenen van verschillende mooie merken. 
Bij mijn maat stonden deze prachtige leren plateau pumps van het merk Unisa. Ze waren van €129,95 afgeprijsd naar €29,95. Wauw, wat ben ik dol op het jagen van leuke koopjes!
Brown Unisa High Heels
Ze zitten heel mooi en lopen ook nog een best lekker voor pumps. Ik heb een aantal pumps, maar ik draag ze bijna niet. Zonde eigenlijk. Nu ik deze heb ik gekocht en ze aan het inlopen ben, hoop ik dat ik weer een beetje gewend raak aan het dragen van hoge hakken, en zo ook mijn andere pumps weer eens aantrek. 
Ik vind pumps altijd heel mooi om te zien bij andere mensen, alleen krijg ikzelf meestal snel last van mijn voeten. Dus ik hoop dat ik hier meer plezier van heb. 

Wat vind jij van deze pumps?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

 1. Manon says:

  Wat een koopje zeg, door het plateau stukje ogen ze net wat aparter dan normale pumps en ik denk dat ze heel makkelijk te combineren zijn! 🙂

 2. Jet says:

  Wauw, ze zijn heel mooi en ook voor die prijs zou ik ze niet laten staan als ze zo zijn afgeprijsd! En ook mooi dat ze van leer zijn.

  Liefs, Jet

 3. Petra says:

  ze zien er uit als een paartje wat erg lekker en comfortabel loopt en dat is toch wel prettig met pumps…

Comments are closed.