Love it | Nike MD Runner

Love it | Nike MD Runner
Het is weer tijd voor een ‘crush’ artikel. In de webshop van Zalando zag ik deze mooie schatjes staan. Het zijn sneakers van Nike. Ik ben verliefd. Ze zijn stoer, maar ook een beetje ‘girly’ door de kleuren die er in de sneaker zijn verwerkt. 
De sneakers zijn in verschillende (web)shops verkrijgbaar en kosten €64,95. Deze prijs vind ik heel erg meevallen voor Nike. Aangezien de meeste sneakers van Nike veel duurder zijn.

Omdat ik zo verliefd ben geworden op deze mooie sneakers, kon ik ze niet weerstaan om ze niet te kopen. Dus ik heb ze besteld in Zalando webshop, omdat ik nog een bon van €10,- had. Dat betekent dat ik deze schoenen voor nog minder heb gekocht. Als ze in het echt net zo mooi zijn als op internet én goed zitten, zal ik zeer binnenkort outfit foto’s maken met deze prachtige sneakers.
Wat vind je van deze sneakers?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Svenja Slootweg says:

  Ze zijn super mooi. Vooral het roze detail vind ik de schoen erg girly maken <3

 2. Jess says:

  Ik vind ze echt supertof. Het is dat ik vergelijkbare sneakers heb van New balance anders had ik overwogen ze te bestellen.

 3. Jolet says:

  Ik vind ze heel leuk! Ik zou het zelf niet snel aantrekken, maar vind het bij andere mensen (als je het leuk combineert) altijd een mooi item.

 4. Sylvana J says:

  Zo gaaf! Ik wilde ook nog op Zalando gaan kijken voor Nike schoenen en na het zien van deze blogpost kan ik helemaal niet meer wachten om iets te bestellen!

 5. Amber Hofmans says:

  Heb je een linkje? Want ik vind ze niet meer 🙁 Ze zijn prachtig en ik wil ze zoooo graag bestellen 😀

Comments are closed.