Love it | Nike MD Runner

Love it | Nike MD Runner
Het is weer tijd voor een ‘crush’ artikel. In de webshop van Zalando zag ik deze mooie schatjes staan. Het zijn sneakers van Nike. Ik ben verliefd. Ze zijn stoer, maar ook een beetje ‘girly’ door de kleuren die er in de sneaker zijn verwerkt. 
De sneakers zijn in verschillende (web)shops verkrijgbaar en kosten â‚Ŧ64,95. Deze prijs vind ik heel erg meevallen voor Nike. Aangezien de meeste sneakers van Nike veel duurder zijn.

Omdat ik zo verliefd ben geworden op deze mooie sneakers, kon ik ze niet weerstaan om ze niet te kopen. Dus ik heb ze besteld in Zalando webshop, omdat ik nog een bon van â‚Ŧ10,- had. Dat betekent dat ik deze schoenen voor nog minder heb gekocht. Als ze in het echt net zo mooi zijn als op internet Ên goed zitten, zal ik zeer binnenkort outfit foto’s maken met deze prachtige sneakers.
Wat vind je van deze sneakers?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

10 comments

  1. Jolet says:

    Ik vind ze heel leuk! Ik zou het zelf niet snel aantrekken, maar vind het bij andere mensen (als je het leuk combineert) altijd een mooi item.

  2. Sylvana J says:

    Zo gaaf! Ik wilde ook nog op Zalando gaan kijken voor Nike schoenen en na het zien van deze blogpost kan ik helemaal niet meer wachten om iets te bestellen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.