Meet my new shoes | Donkerblauwe klassieke veterschoenen

Meet my new shoes | Donkerblauwe klassieke veterschoenen
Ooow jongens, wat ben ik blij! Ein-de-lijk heb ik ze gevonden. De perfecte veterschoenen voor mijn grote voeten. Ik kocht deze mooie leren veterschoenen in Málaga. Hoewel de meeste Spanjaarden niet zo’n grote voeten hebben als ik, heb ik  tóch mooie veterschoenen gevonden in mijn grote maat (maat 42). 
Deze schoenen zijn een typisch gevalletje van ‘you hate it or you love it’. Zelf vind ik ze natuurlijk erg mooi! Je ziet deze schoenen op dit moment heel veel en zijn daardoor ook erg trendy. Een aantal jaar geleden kocht een vriendinnetje van mij ook al van dit soort jazz schoenen, maar omdat ik het soms lastig vind om schoenen te kopen waar je voeten nóg groter in lijken, heb ik ze toen niet gekocht en ook niet meer voor gekeken. Juist omdat deze schoenen op dit moment helemaal hip en trendy zijn, is het assortiment ook heel uitgebreid. Dat heeft er tot geleid dat ik eindelijk de perfecte veterschoenen heb gevonden die niet al te groot lijken.

Ik kocht de schoenen bij een plaatselijke schoenen winkel in Málaga. De schoenen zijn van (lak)leer en van suède in het donkerblauw. Je had deze schoenen ook in het zwart, maar zelf vond ik het juist leuk om een keer voor donkerblauw te kiezen. Ik betaalde €55,- voor deze schoenen en dat is écht niet veel voor leren schoenen. 
Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

9 comments

  1. Rebecca says:

    Oh nee, helemaal niet iets wat bij mij past. Bij andere vind ik het super tof staan maar helaas past t niet bij mijn stijl. Fijn dat je ze eindelijk gevonden hebt!

  2. Saskia | SASHIONBLOG.com says:

    Wat zijn ze leuk!! Ik vind juist dat ze er helemaal niet zo heel lang uitzien, haha. Goede aankoop! En inderdaad een prima prijs voor zulke schoenen 🙂

    – Saskia

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.