Lifestyle | Een poster in je kamer

Lifestyle | Een poster in je kamer

Een kale muur in je huis kun je gemakkelijk en snel opvullen met een mooie poster. De website posters.nl biedt een groot assortiment aan de leukste posters. Hun assortiment is zo groot, dat er voor ieder wel wat wils is. 

Zelf koos ik voor een poster met een vuurtoren in de zee. Ik ben dol op de zee en vind het af en toe zo fijn om naar het strand te gaan en uitwaaien. Een moment van rust, en even helemaal nergens aan denken. Heerlijk vind ik het. Een paar weken terug was ik nog in Dublin waar ik een bezoekje bracht aan de Cliffs en de woeste golven. Zó gaaf! Hoewel ik niet naast het strand woon, vind ik het juist leuk om een poster van de woeste en wilde zee op mijn kamer te hebben hangen. 

Een vuurtoren op zee
Ik vind de poster prachtig. Het is een hele mooie foto die heel duidelijk de wilde zee laat zien. Het is zo heerlijk om alleen het geluid van de zee en het water te horen. Zelf vind ik dat erg ontspannend. Ik kan niet wachten om weer een dagje naar de zee te gaan. 

Heb jij ook een poster op je kamer?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Bettie says:

    Toffe poster. Ik heb een hele grote poster in lijst (van de Ikea) van New york. Hij is echt mega groot, maar ik waan mij altijd even in New York als ik naar die lijst kijk.

  2. Leuke poster! Toen ik nog thuis woonde bij mijn mama had ik allerlei foto's op mijn prikbord en aan de deur (binnen en buitenkant) posters van bands of schattige dieren hangen 🙂 Zo'n typische puberkamer haha 😀 Nu ik verhuisd ben en samenwoon met mijn vriend heb ik geen posters in geen enkele kamer. We zijn wel van plan om enkele foto's te laten vergroten en inramen 🙂 Liefs! x

Comments are closed.