Looks | Armcandy als finishing touch

Looks | Armcandy als finishing touch
Vorige week kwam de postcode een heel leuk pakketje brengen. In dat pakketje zaten deze drie mooie armbandjes uit de webshop Ashessories. Het zijn drie verschillende handgemaakte armbandjes. Een roze, een groene en een blauwe. Ik ben dol op het dragen van leuke, vrolijke armbandjes om je outfit af te maken. Ik heb dan ook een grote collectie, zodat ik – als ik wil – bij elke outfit een leuke en bijpassende armband(en) kan dragen. 
Colored Bracelets 
De roze en de blauwe armband zijn gemaakt van glaskralen. Dat zorgt ervoor dat ze mooi glimmen, wat zwaarder zijn en er daardoor ook wat chiquer uitzien. Persoonlijk vind ik dat erg mooi. Het groene armbandje met het Fatima handje is ook gemaakt van mooie groene glaskralen. Deze drie verschillende armbandjes vind ik erg mooi en ze passen goed bij elkaar. Natuurlijk kun je ze ook prima los dragen. 
De roze en de blauwe armband kosten beide €7,95 per stuk. Een prima prijs voor mooi armbandje dat gemaakt is van kwalitatief goede materialen. Wanneer je op zoek bent naar mooie sieraden, kan ik je aanraden om een bezoek te brengen aan hun webshop. Deze staat boordevol mooie sieraden. 

 Wat vind jij van deze armbandjes?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

Comments are closed.