Webshop tip | The Musthaves

Webshop tip | The Musthaves
Het is weer tijd voor een webshop tip, afgelopen week plaatste ik mijn eerste bestelling bij de webshop The Musthaves. Ik was nog niet bekend met deze webshop, dus ik was erg nieuwsgierig. Deze webshop staat – zoals de naam het als zegt – vol met mooie échte musthaves die niet aan je collectie mogen ontbreken. 

De collectie is groot en divers waar je de laatste mode kunt shoppen. Hun aanbod bestaat uit kleding, accessoires en schoenen. Daarnaast hebben ze een hele leuke rubriek in hun webshop, namelijk de musthave deal. In deze rubriek kun je verschillende deals vinden met de leukste musthaves combinaties bij elkaar voor een zacht prijsje.

The Musthaves
Zelf koos ik natuurlijk voor de Amour musthave deal. Dat scheelt toch qua prijs en je hebt meteen een leuke armcandy erbij. Deze deal bestond uit een kleurrijk horloge en een set van drie armbandjes. Zoals jullie waarschijnlijk al weten ben ik dol op veel kleurtjes en toffe printjes. Daarom was ik ook meteen verliefd toen ik deze mooie horloge zag. Hij is van het merk Ernest. Deze deal kostte €29,95

Naast deze súper leuke en kleurrijke horloge met armcandy, bestelde ik ook nog een portemonnee. Ik wilde al een tijdje een nieuwe. Een simpele en mooie. Al snel viel mijn keuze dan ook op deze karamel kleurige portemonnee. Hij heeft een groot vak met allerlei kleine vakjes. Ideaal voor een shoppingQueen als mij met veel pasjes. De portemonnee kostte €14,95

Wat vind jij van mijn nieuwe musthaves?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

  1. Dagmar Valerie says:

    Aah wat een leuk horloge! Geweldige eyecatcher, super superleuk en fijne tip!

Comments are closed.