New Sportshoes | Work That Ass

New Sportshoes | Work That Ass
Stage is voorbij net als het schooljaar, het is goed weer en vakantie. Zoals je kunt lezen ben ik door mijn smoesjes heen en moet ik er toch echt aan geloven. Sporten. 
Om het maar meteen goed te doen, heb ik nieuwe sportschoenen gekocht. Ik sportte voordat ik een halfjaar geleden begon aan mijn drukke periode, op oude Nike schoenen die niet eens sportschoenen waren. Wel was ik toen zo’n 1 á 2 keer per week te vinden in de sportschool.
In het begin vond ik het niet zo leuk, maar naarmate ik vaker ging begon ik er lol in te krijgen. Helemaal toen ik merkte dat ik lekkerder in mijn vel zat, het kon merken in mijn kleding en ik me gezonder voelde. Tijd om deze draad weer op te pakken. 
Asics Gel-Foundation
Ik kocht deze hippe hardloop schoenen van het merk Asics. Ze zitten écht heerlijk. Afgelopen week ben ik begonnen met de eerste les start & run samen met een vriendin. Verder wil ik de groepslessen ook weer oppakken die ik volg bij de sportschool. Ik heb een abonnement op de hele sportschool, dat betekent dat ik iedere week welke lessen voor die week het beste uitkomen qua tijd. Daar ga ik dan heen. Dit kan Bodypump, Zumba, Spinnig, Pilates of SH’Bam zijn.

Ik heb deze sportschoenen op Zalando gekocht voor €49,95.
Wat vind jij van mijn nieuwe sportschoenen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Kirsten says:

  Ze zijn erg fijn, die van mij zijn volgens mij hetzelfde of lijken er enorm veel op. Ik heb ze namelijk in het roze!

 2. Mirjam Jewel-Nails says:

  Ah zien er goed uit, zeker met die gel-footbed is erg goed voor hardlopen!

 3. Jess says:

  Die zien er fijn en leuk uit! Lekker kleurtje en prima te combineren met veel dingen.

 4. Bente de Heij says:

  Ik vind ze er mooi uit zien! Altijd een goede motivatie om van je kont af te komen, nieuwe sportkleren!

 5. Kiss & Make-up says:

  Leuke sportschoenen! Alles dat het sporten wat aangenamer maakt is goed eh 🙂

 6. Denise says:

  Wat een mooie! Ik heb zelf hardloopschoenen van Asics en die lopen super! Heel veel succes met sporten.

Comments are closed.