#wish | Mijn ultieme boeken wishlist

#wish | Mijn ultieme boeken wishlist

Er is niets fijner dan helemaal in een verhaal meegenomen te worden als je een boek aan het lezen bent. Toen ik naar Portugal vloog en dus zo’n drie uur moest vliegen kocht ik op Schiphol het boek Gratis geld voor iedereen van Rutger Bergman. Geen roman, maar een rete interessant informatief boek over de ontwikkeling van de maatschappij, het basisinkomen, een werkweek van 15 uur en een wereld zonder grenzen. Tijdens de vlucht zat ik helemaal verstrengeld in het verhaal, heerlijk is dat.

Boeken wishlist

Boeken heb je in allerlei soorten en maten. Soms heb ik zin om een roman te lezen en even te ontsnappen aan de realiteit en op andere momenten hunker ik naar een boek waar ik iets van leer. Een informatief boek of een boek waardoor ik geïnspireerd raak. Er zijn talloze boeken die ik nog graag wil lezen, maar tijd is meestal een lastig dingetje, want ik ben nogal vaak druk. Soms baal ik dat er maar 24 uur in een dag zitten. Er zijn zoveel dingen leuk. Struggles.

How to be Parisian – Love x Style x Life – #girlboss – Wanderlust – Power vrouwen

Pimp your interior

Bovenstaande boeken staan hoog op mijn boeken wishlist. Deze wil ik graag nog lezen, vooral naar het boek #girlboss ben ik nieuwsgierig. Toevallig ben ik net begonnen aan de gelijknamige serie. Ondanks dat ik om mij heen diverse verschillende geluiden over de serie hoor, vind ik hem tot nu leuk. Geen diepgaand verhaal, maar wel een grappige serie. Ik heb natuurlijk het boek ook nog niet gelezen, dus ik weet niet of de serie afbreuk doet aan het boek. Hopelijk krijg ik ooit meer rust in mijn hoofd én meer tijd om deze boeken te lezen.

Ik heb al een aantal toffe boeken gelezen, zoals die van Anna Nooshin. Ik volg haar maar al te graag, want zij is in mijn ogen een goed voorbeeld van een girlboss is. Zij doet het zó goed. Alle toffe boeken die ik nu al gelezen heb, heb ik een mooie plek in mijn woonkamer gegeven. De meeste boeken hebben een mooie kaft en het is zonde om ze te verstoppen, dus waarom leg je ze niet in je woonkamer?

Welk boek wil jij graag lezen?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Darina says:

    How to Be Parisian is een van mijn favoriete boeken waar ik altijd weer inspiratie uit haal. Echt een aanrader!

  2. Dan zal je het boek ‘masterclass ondernemen’ van Annic van Wonderen vast ook fantastisch vinden. Ik heb haar ebook gekocht (toen haar paperback was uitverkocht) en heb het inmiddels al twee keer gelezen. Zo inspirerend! Echt een aanrader! Ik heb girlboss nog liggen, maar nog niet gelezen.. ik wil hem heel graag nog lezen voordat ik aan de serie begin hihi.

  3. Jessica J. says:

    Girlboss staat ook op mijn lijstje. Ik heb de serie gezien, maar kreeg het geregeld zo op m’n heupen van Sophia… Ik las op Twitter dat veel mensen vinden dat Netflix haar bijzonder irritant gemaakt heeft in vergelijking met hoe ze is in het boek, dus ik ben benieuwd. Ik ben nu trouwens bezig in IT van Stephen King en American Gods van Neil Gaiman, trouwens.

Comments are closed.