Mijn liefde voor | Furry Gilet

Mijn liefde voor | Furry Gilet
Een
mooie harige gilet stond al geruime tijd op mijn wishlist, maar helaas kon ik
maar geen mooie vinden die voldeed aan mijn eisen of paste binnen het budget.
Toen ik een paar weken terug een bestelling mocht plaatsen bij een webshop kwam
ik de perfecte ‘furry gilet’ tegen. Hij is van het merk Geisha. Hij is heerlijk warm én zacht. Ik zou hem echt niet meer willen missen. 

Furry Gilet
Een furry gilet ziet er voor mijn gevoel best chique uit. Je kunt hem casual combineren, maar het is ook mogelijk om zo te combineren dat je hem naar een feestje kunt dragen. Het straalt een bepaalde allure uit. Daarnaast is het ook leuk om dit gilet te combineren met een rokje. Ik combineer hem hier met een basic zwart t-shirt, omdat ik het zelf te druk vind om er nog een geprint t-shirt onder te dragen. De ferry gilet is de eye cather van je outfit.

Ketting: Esprit
Furry gilet: Geisha
Top: The Sting
Rok: Esprit
Panty: Hema
Schoenen: H&M

Wat vind jij van een furry gilet?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

19 comments

 1. Simone -lifeofsimone- says:

  Leuke outfit, staat je heel mooi! Leuke laarsjes ook hihi, ik heb ze ook!

 2. marlies neerinck says:

  Oh die is echt super super leuk! Ik zoek ook nog zo eentje! 😉

  Liefs,
  Marlies – Golden Mirrors & Pink Bows

 3. Nortfhlix NL says:

  Ik twijfel nog steeds of ik eentje moet kopen…
  Vind het bij jou super leuk staan!

 4. Manon Boerakker says:

  Wat een super leuke gilet! ik heb er pas ook een gekregen van Twinkeltje, oh wat is die leuk!

 5. Sonja deJ says:

  Staat je super, en ik herken die liefde maar al te goed (drie fur giletjes in bezit oepss)

Comments are closed.