Mijn liefde voor | Furry Gilet

Mijn liefde voor | Furry Gilet
Een
mooie harige gilet stond al geruime tijd op mijn wishlist, maar helaas kon ik
maar geen mooie vinden die voldeed aan mijn eisen of paste binnen het budget.
Toen ik een paar weken terug een bestelling mocht plaatsen bij een webshop kwam
ik de perfecte ‘furry gilet’ tegen. Hij is van het merk Geisha. Hij is heerlijk warm én zacht. Ik zou hem echt niet meer willen missen. 

Furry Gilet
Een furry gilet ziet er voor mijn gevoel best chique uit. Je kunt hem casual combineren, maar het is ook mogelijk om zo te combineren dat je hem naar een feestje kunt dragen. Het straalt een bepaalde allure uit. Daarnaast is het ook leuk om dit gilet te combineren met een rokje. Ik combineer hem hier met een basic zwart t-shirt, omdat ik het zelf te druk vind om er nog een geprint t-shirt onder te dragen. De ferry gilet is de eye cather van je outfit.

Ketting: Esprit
Furry gilet: Geisha
Top: The Sting
Rok: Esprit
Panty: Hema
Schoenen: H&M

Wat vind jij van een furry gilet?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

19 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.