Mango | Sale Favorieten

Mango | Sale Favorieten

Afgelopen week vertelde ik al wat voor een grote fan ik ben van de sale. Tijdens een zoektocht op internet naar leuke koopjes kwam ik terecht in de webshop van de Mango waar ik een aantal hele leuke items op een rijtje heb gezet.

Ik ben een grote fan van de Mango. Ik vind de kleding die ze verkopen meestal heel mooi, chique en vrouwelijk. Ik combineer de kledingstukken dan graag met wat stoere items, zodat de outfit niet té tuttig word. Toch heb ik al een tijdje geen bezoek gebracht aan de Mango. Nu de sale weer begonnen is, kon ik het niet laten en heb ik de webshop en de winkel bezocht. Ik deel een aantal favorieten met jullie.

Afgelopen week bracht ik een bezoekje aan de Mango en nam ik een witte trui (hierbeneden L’Mode) mee. Ik vond hem heel tof en leuk voor op een spijkerbroek. Ook zag ik nog een boel andere leuke items, maar ik besloot online een kijkje te nemen. Daar zag ik nog veel meer leuke items! Té veel leuke dingen. Ik plaatste een bestelling en deze is onderweg naar mij. Ik ben heel benieuwd. Wanneer de aankopen bevallen, zal ik deze vast delen op mijn blog. (;
Welk item is jouw favoriet?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

6 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.