Happy Moments | Diploma uitreiking, Zara sale & stappen in Aken

Happy Moments | Diploma uitreiking, Zara sale & stappen in Aken

Afgelopen week vond mijn diploma uitreiking plaats (yaaay), werkte ik drie dagen op het kinderdagverblijf en ging ik twee avonden achter elkaar stappen. Kijk je mee van dag tot dag..?

Maandagmorgen ging al vroeg de wekker. Mijn vriend sliep bij mij in Amersfoort en moest die dag gewoon werken. Ik was die dag vrij en maakte mijn kamer schoon. Dat was hoognodig. Ik deed de was, haalde boodschappen en werkte aan freelance opdrachten. De dag ging veel te snel voorbij en voor ik het wist was mijn vriend alweer thuis. In de avond zaten we op de bank en keken we televisie.

Dinsdag was de grote dag. Ik had namelijk mijn diploma uitreiking van mijn HBO opleiding. Super leuk natuurlijk! Ik stond op tijd op, zodat ik mij kon klaarmaken en zorgen dat er goed uit zag, want mijn diploma uitreiking begon al om 11.30(?!). Iets wat ikzelf een beetje gek vond, omdat ik dacht dat zoiets altijd in de avond plaatsvond. Er zijn maar twee andere voltijd studenten afgestudeerd en twee deeltijd studenten. Bizar weinig dus. We hadden daarom ook maar een diploma uitreiking van 5 studenten in totaal. Mijn ouders, oma en vriend waren er ook bij. Na de diploma uitreiking zijn we naar mijn kamer gegaan om de bloemen weg te brengen. Vervolgens zijn we op het terras gaan zitten en hebben we een boottocht gemaakt door de grachten van Amersfoort. In de avond gingen we uiteten bij La Cubanita. Een van mijn favoriete restaurants! Je kunt er heerlijk eten én ik ben dol op tapas, dus ik was blij! (:

Ontspannen in het park
Outfit – Een nieuwe t-shirt waar ik heel blij mee ben – Zara sale aankopen. Binnenkort komt er een artikel over online!
Woensdag moest ik weer de hele dag werken op het kinderdagverblijf. Hoewel ik moeite had met opstaan, was ik het alweer vergeten toen ik aan het werk was. Ik werkte de hele dag en in de avond kookte ik en werkte ik aan mijn blog. Ook ging ik sporten. Eerst een rondje hardlopen en vervolgens buikspieroefeningen. 
Prooost!
Donderdag werkte ik wederom op het kinderdagverblijf. Dit maal op een andere locatie die zo’n halfuur fietsen is. Stiekem vond ik het wel fijn om zo vroeg te fietsen en rustig wakker te worden. Ik werkte de hele dag en in de avond was ik moe. Ik pakte mijn tas in, want het weekend reisde ik naar Limburg.
Vrijdagmorgen ging vroeg de wekker en ik draaide een lange dienst van 7.30-18:00 op het kinderdagverblijf. Wel vond ik het een ontzettend fijn dagje werken. De kinderen waren lief en het liep allemaal soepel. Voor ik het wist was het 18:00 en kon ik naar huis reizen. Ik reisde vanuit Amersfoort naar Eindhoven waar ik moest overstappen op een andere trein. Althans, dat was de bedoeling. Tot de NS roet in het eten gooide en er weer eens een trein storing was. Balen! Mijn vriend was ook in Eindhoven, dus we stonden samen als twee verloren eendjes in Eindhoven te wachten op een bus. Net als honderd anderen mensen. 😉 Omdat we die avond een feest hadden in Limburg moesten we wel met de bus, anders waren we naar de kamer van mijn vriend gegaan. 
Een Limburgse lunch 😉

Uiteindelijk, ruim een uur later dan gepland kwamen we aan bij mijn vriend thuis en maakte ik mij snel klaar en fietsen we naar de feest locatie. We hadden een examenfeest van iemand die afgestudeerd is. Het was heel gezellig en het was leuk om iedereen weer eens te zien. We lagen pas laat in bed en het was heel warm waardoor ik slecht sliep. De dag erna was ik dan ook erg moe.

Werk outfit – Mooie deur – Stappen in Aken

Zaterdag sliepen we een beetje uit en ontbeten we. In de middag fietsden we naar Sittard en haalden we wat spullen bij de ANWB voor de vakantie. In de avond aten we bij mijn ouders en ging mijn vriend weer naar huis, want ik had een avondje met mijn vriendinnen gepland. We gingen namelijk cocktails drinken en stappen in Aken (Duitsland), omdat mijn ouders in Limburg in de grenstreek wonen ben je zo in Duitsland of Belgie. Het was erg gezellig en de cocktails smaakten goed. Uiteindelijk lag ik helemaal brak in mijn bed.

Cocktails in Aken – Planten kwekerij
Een super leuk nieuw winkeltje in Amersfoort

Zondagmorgen sliep ik uit en was ik nog steeds erg moe. Het was typische zondag. Lang in bed blijven liggen en op de laptop spelen. Mijn ouders gingen ergens lunchen en vroegen of ik mee ging. Dat wilde ik wel. We aten een heerlijk Limburgse lunch en wandelden een stukje door het Limburgse landschap. Thuis aangekomen was ik erg moe en deed ik niet meer zoveel. In de avond at ik bij de moeder van mijn vriend en ging ik op tijd naar bed.

Goedemorgen Amersfoort! Deze foto maakte ik op vrijdagochtend. 
Vandaag is het maandag en staat er weer een nieuwe werkweer voor de deur.

Hoe was jou week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Simone -lifeofsimone- says:

    Wat een hoop leuke dingen in een korte periode, wel veel op en neer gereisd zeg! Nogmaals van harte gefeliciteerd met je diploma, super knap van je!

  2. Manon Boerakker says:

    Wat heb je veel leuke dingen gedaan zeg! Gefeliciteerd met je diploma

Comments are closed.