Outfit of the day | Go Chic

Outfit of the day | Go Chic
Yaaay! Het is weer tijd voor een zomerse outfit! Op een of andere manier vind ik het maar al te leuk om zomerse outfit te delen..? Geen idee waarom, maar voor mijn gevoel trek ik nu andere kleding aan..? Niet helemaal waar, maar ach. Ik vind het leuk. Punt. 
Vorige week zaterdag gingen we uiteten met de hele familie. Dan bedoel ik het gezin. Mijn ouders, mijn broertje en zijn vriendin en ik met mijn vriend. Dit doen we niet zo vaak, omdat we allemaal op kamers wonen en drukke agenda’s hebben waardoor we niet vaak een datum hebben dat we allemaal kunnen. 

Vlak voordat we weg gingen, maakte mijn vriend nog even outfit foto’s voor een wei die dichtbij het huis van mijn ouders ligt. Ik draag een simpele outfit, maar daardoor ziet die er wel wat chiquer uit. Ik draag een basic top van de H&M, een waterval rokje van de Promiss en bruine pumps van Unisa.

Top: H&M
Rok: Promiss
Pumps: Unisa
Horloge: Timex
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Joy Bomer says:

    yay wat leuk! Altijd leuk om voor zoiets net even wat chiquere kleding te kiezen, doe ik ook altijd.

Comments are closed.