Mijn aanraders | Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf

Mijn aanraders | Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf

Jaaa, nog héél even en dan starten de Drie Dwaze Dagen weer bij de Bijenkorf. Zelf ben ik een grote fan van deze actie dagen bij de Bijenkorf. Meestal vind ik de Bijenkorf aan de dure kant, maar tijdens deze dagen zijn er altijd wel mooie dingen afgeprijsd. Vorig jaar nog kocht ik een prachtige donkerblauwe wollen trui. 


Dit is tevens de laatste keer dat de Drie Dwaze Dagen worden georganiseerd. De eigenaar van de Bijenkorf wil zich richten op het hogere segment en daar is er (helaas) geen plaats meer voor Drie Dwaze Dagen waren mensen in de rij staan en soms vechten voor items. Hopelijk komt er wel iets leuks voor in de plaats.

Nu is het tijd om mijn favorieten van deze Drie Dwaze Dagen met jullie te delen. Het assortiment van de Bijenkorf is – zoals jullie waarschijnlijk al weten – heel uitgebreid. Een fijn warenhuis, de luxere versie van de V&D. Wil je weten welke items ik jullie aanraad? Kijk dan snel mee!

Welke items zijn jouw favoriet?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Eva C. says:

    Jaa ik ben ook fan van de Dwaze Dagen 😀 Ik vond dit keer het aanbod van de merken die meedoen wel een beetje tegenvallen maar gelukkig doen ook andere merken mee waarbij de 20% korting krijgt! Ik ben nog op zoek naar een mooi paar handschoenen dus die vind ik het leukste 🙂

Comments are closed.