Win actie Sasha Shoes | En de winnaar is…

Win actie Sasha Shoes | En de winnaar is…

Alweer een aantal weken geleden stond er een win actie online waarbij je een paar schoenen naar keuze van Sacha schoenen kon winnen. De win actie is ondertussen afgelopen en daardoor is het hoogtijd om een winnaar of winnares te trekken. Ben je benieuwd wie je winnaar is geworden? Kijk snel mee!

De winnares van deze te leuke win actie is Linda. Ik heb je al een e-mail gestuurd, laat je even weten of je deze e-mail ontvangen hebt? Zodat ik zeker weet dat je er een paar mooie schoenen voor kunt uitzoeken!

Bedankt voor het mee doen aan de win actie! Houd mijn blog goed in de gaten, want er komt binnenkort weer een leuke win actie aan!
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

*Gesponsorde post

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

Comments are closed.