Vlog #2 | Fietsen in Valencia, een bezoek aan het strand, genieten van het lekkere weer & meer!

Vlog #2 | Fietsen in Valencia, een bezoek aan het strand, genieten van het lekkere weer & meer!

Het is tijd voor de tweede vlog van mijn rondreis door Spanje. Deze vlog maakte ik tijdens mijn verblijf in Valencia. Valencia was de tweede bestemming van mijn rondreis door Spanje. Aangezien ik aan het begin van mijn rondreis door Spanje een haat-liefde verhouding had met vloggen, heb ik op de eerste twee bestemmingen van mijn rondreis niet zo veel gevlogd, máár ik maak het goed met de volgende bestemmingen, want daar heb ik wel veel gevlogd. Mijn reisverslag van Valencia kun je hier lezen.

Net als in Barcelona besloot ik ook in Valencia een fiets te huren. Persoonlijk vind ik het heel leuk om een stad via een fiets te leren kennen. Hoewel ik twee jaar ook al in Valencia was, vond ik het niet erg om er weer te zijn en sommige bezienswaardigheden voor de tweede keer te bekijken. Nieuwsgierig? Bekijk de vlog hier!

Wat vond je van mijn vlog?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Daphne G says:

    Aaaah heerlijk om te zien! Ik ben al zo'n 2,5 maand terug nu en ik mis het zo!

Comments are closed.