Mijn doelen voor de komende tijd

Mijn doelen voor de komende tijd

De afgelopen tijd was het nogal druk, zoals ik ook al vertelde in mijn persoonlijke update. Daarom is het tijd om weer een aantal doelen op te stellen waar ik de komende tijd aan wil werken.  Nu ik fulltime werk, heb ik vaak het gevoel dat mijn ‘leven’ op de automatische piloot staat en ik de kleine dingen uit het oog verlies. Dat wil ik niet, dus tijd om meer wat meer te focussen. 

– Meer genieten van mijn vrije tijd;
Tja, mijn vrije tijd is sinds in fulltime werk nogal gering. Daarom moet ik nu éxtra genieten van de vrije tijd die ik wel nog heb. 

– Genieten van elk zonnestraaltje;
Als echte zonnen aanbidder wil ik naast mijn fulltime werkweek genieten van elk zonnestraaltje, omdat ik er zo dol op ben én omdat ik wat vitamine D ook wel kan gebruiken.

– Meer tijd vrij maken om leuke dingen te doen;
Dit hangt een beetje samen met het eerste puntje. Mijn vrije tijd is gering en de tijd die er wel nog over is, besteed ik aan huishoudelijke taken, bloggen en leuke dingen. Toch merk ik dat ik de laatste tijd meer tijd moet besteden om leuke dingen te doen met vriendinnen, maar ook voor mijzelf. Een keer naar de kapper bijvoorbeeld. 

– Sporten en prettiger voelen in mijn eigen lichaam;
Ik vertelde het al in mijn outfit post. Op dit moment ben ik niet tevreden met mijn lichaam. Dit komt door mijzelf. Ik sport nooit en eet ook niet heel gezond. Hoogtijd om daar verandering in te brengen. 

– Lekker in het blog ritme komen (en blijven);
Na een drukke periode met een fantastische vakantie in New York en een verhuizing, hoop ik weer helemaal in het blog ritme te komen. 

– Genieten van de kleine fijne dingen in het leven;
Soms vergeet ik te genieten van de kleine dingen in het leven die heel waardevol kunnen zijn. Ik wil mij hiervan bewuster maken, zodat ik die momenten meer ervaar. Het draait niet alleen om de grote dingen, maar het zijn juist de kleine, fijne dingen die het doen.

Waar wil jij aan werken?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

8 comments

  1. Mariëlle Markgraaff says:

    Dat zijn mooie doelen, lijkt me echt wennen om 'ineens' een full time baan te hebben, maar dat gaat bij mij ook gebeuren… Spannend!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.