Outfit of the day | Camel kleurige hoed aan de grachten van Utrecht

Outfit of the day | Camel kleurige hoed aan de grachten van Utrecht
Alweer een paar maanden geleden ging ik een weekendje naar Utrecht. Ik had een weekendje weg gekregen bij mijn abonnement op de trein. Dat zijn nog eens leuke bijkomstigheden. Omdat Utrecht zo’n leuke stad is, besloten we daar naar toe te gaan.
Tijdens ook bezoek aan Utrecht moest er een bezoek gebracht worden aan de V&D die toen nog wel open was. Het was eind januari en de toekomst zag er voor de V&D niet heel gunstig uit, waardoor ze probeerden zoveel mogelijk spullen tegen lage prijzen te verkopen. Lucky me, want ik heb toen verschillende toffe items op de kop weten te tikken voor een prikje. Eén van de dingen die ik kocht was deze hoed. Ik heb al een aantal hoeden, maar draag ze niet zo vaak omdat het soms nog een beetje onwennig voelt. Een camel kleurige hoed ontbrak nog aan mijn collectie, maar die scoorde ik dus bij de V&D. 

Trui: Zara
Hoed: V&D
Broek: Zara
Schoenen: Replay
Tas: Duifhuizen
Ik wil mijn hoeden vaker dragen, want ik weet dat het er veel leuker uit ziet. Wat vinden jullie? Moet ik vaker hoeden dragen? De trui die ik draag was mijn favoriete trui van de Zara. Heerlijk zacht én warm. Jammer genoeg heeft deze trui het niet lang volgehouden, want ik had hem nog geen maand en er zat na het wassen opeens een méga gat in. Bummer. Hij ligt nu ergens op een afvalhoop.. 
Trouwens, ben je een keer in Utrecht? Ga dan eten bij Meneer Smakers! Zó lekker! Ik heb daar een van de lekkerste burger ever gegeten. Het is geen fastfood restaurant, maar ook geen chique restaurant. Het is gewoon erg lekker!
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

  1. LiefsLaaura says:

    Ah, die hoed is echt heel mooi! Staat je ook leuk en liefde voor Uutje <3

  2. Judith says:

    De hoed staat je echt geweldig! Zeker vaker dragen. 🙂 Ik zal je eet-tip onthouden voor als ik weer eens een bezoekje breng aan Utrecht.

Comments are closed.