Outfit of the day | Lakleren pumps & urban wood watch

Outfit of the day | Lakleren pumps & urban wood watch
Het heeft even geduurd, maar daar is die weer: een outfit post. In de periode dat mijn blog even ‘stil’ stond, heb ik wel geprobeerd outfit foto’s te maken als ik een leuke outfit aan had die ik nog niet met jullie had gedeeld. Dus ik heb nog een aantal toffe looks voor jullie in petto. Maar eerst deze outfit. Kijk je weer mee?
Een hele tijd terug, toen ik in Spanje aan het rondreizen was, kwam ik deze te leuke jurk tegen bij de H&M. Toch heb ik hem toen niet gekocht. Dit omdat ik mij niet prettig voelde in de jurk. Hij zit namelijk nogal strak om je buik en als ik iets niet prettig vind op dit moment is het dat wel. Ik zal er geen doekjes omwinden, maar ik ben niet tevreden met mijn lichaam. Ik sport niet en eet vaak ongezond, en dan krijg je buikvet. Zo simpel is dat. Hier gaat verandering in komen, maar daar vertel ik later iets over. Ondanks dat ik mij er niet lekker bij voelde, heb ik toch dit jurkje gekocht. Waarom? Om als doel waar ik naar wil streven. Straks als ik mij weer fit genoeg voel en het allemaal weer wat strakker uitziet, wil ik shinen in dit jurkje. HA!

Naast het jurkje, draag ik ook mijn nieuwe zwartje jasje dat ik scoorde tijdens de Fashion Vintage Sale van Glamour. Het is een jasje dat ik tweedehands kocht. Normaal ben ik daar niet van, maar deze vond ik zó leuk, dat ik hem niet kon laten hangen voor €5,-. Wie weet word ik straks nog een échte vintage lover, haha! Ook draag ik mijn nieuwe houten horloge van GreenWatch. Houten horloges zijn hip, dus ik kon uiteraard niet achterblijven. Ik vond het wel leuk om hem met deze outfit te combineren. Juist omdat hout wat stoerder is en het jurkje met de pumps best tuttig is. 
Heb je mijn nieuwe schoenen al gespot? Grijzen lakleren pumps. Vroeger vond ik deze schoenen walgelijk, maar ik merk dat ik steeds meer kies voor een wat meer vrouwelijkere touch. Daarnaast zijn deze schoenen gé-wel-dig onder een boyfriend- of een ripped jeans. Ik kan niet wachten om ze ook op die manier te dragen. 
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Lana says:

  Leuke outfit en tof horloge! Die pumps vind ik ook gaaf en zie ze al helemaal voor me onder een boyfriend jeans :).

 2. Natascha Kooiman says:

  De outfit staat je heel erg goed! Die jurk kan je prima hebben hoor 🙂

 3. Karlien Vermeersch says:

  wat een leuke outfit zeg
  ooeh en je horloge is ook super mooi

  liefs
  Karlien

 4. Carmen Mattijssen says:

  Hoe vet je horloge, wauw! En mooie manier om jezelf te motiveren 🙂 gaat je vast lukken. X

 5. dan tri an mao says:

  Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.

  Any feed-back would be greatly appreciated.

Comments are closed.