Outfit Recap | Augustus

Outfit Recap | Augustus
Alweer een maand voorbij. Heel cliché, maar de tijd vliegt. Voor je het weet is het alweer Kerst, ligt er sneeuw en zitten we met ons allen aan het Kerstdiner. Zonder flauwekul, de tijd gaat echt bizar snel. De maand augustus is voorbij, tijd om een overzicht te maken van de outfits die er de afgelopen maand online kwamen. 
Kijk je mee?

Mijn absolute favoriet van deze maand is de outfit die nog niet zo lang geleden online stond. Namelijk de outfit met mijn groene pailleten top en mijn nieuwe zwarte jasje. Het is een simpele outfit, maar toch vind ik het erg leuk. Ik vind de kleur van mijn top mooi, maar ben ook heel blij met mijn nieuwe zwartje jasje. 

Outfit 

Een andere favoriet van deze maand is deze simpele, maar klassieke outfit. Ik merk dat de laatste tijd mijn kledingstijl een beetje aan het veranderen is en ik het steeds leuker vind om ook wat zakelijkere outfits te dragen. 

Outfit 

Ook deelde ik eindelijk mijn nieuwe zomerjas met jullie. Hoewel ik hem al een hele tijd heb, had ik hem nog nooit op mijn blog laten zien. Tijd om daar verandering in te brengen. Ook draag ik mijn nieuwe blouse van Esprit.

Outfit

Soms heb je ook outfits die op de foto een beetje tegenvallen. Deze outfit was er zo’n eentje. Maar ach, dat kan natuurlijk gebeuren.

Outfit

Alweer een paar weken geleden bracht ik een bezoekje aan de kapper en trok ik mijn nieuwe Zara vest aan. Een outfit waar ik ook erg blij mee ben!

Outfit
Welke outfit vind je het leukst?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

Comments are closed.