Mijn liefde voor | Blijmakers van de HEMA

Mijn liefde voor | Blijmakers van de HEMA
Als ik ergens blij van word, is het wel de HEMA. Ik kom graag bij de HEMA, ook al heb ik niks nodig. Ik vind het namelijk een heerlijke winkel om even rond te neuzen en te kijken wat ze allemaal in het assortiment hebben. Het is voor mijn gevoel een typische Hollandse winkel vol kneuterigheid. 
Blijmakers van de HEMA
Sinds de introductie van de blijmakers van de HEMA, ben ik de HEMA nog meer gaan waarderen. Het was al een heerlijk winkel, maar doordat ze nu van die leuke hebbedingetjes hebben, wordt het alleen maar leuker. 
Even voor de mensen die misschien niet weten wat de blijmakers van de HEMA zijn. De HEMA heeft sinds een aantal maanden een nieuwe budget ‘lijn’ geïntroduceerd. Deze budget ‘lijn’ wordt de bijmaker van de HEMA genoemd. De blijmakers bevatten allemaal producten van allerlei verschillende productcategorieën voor een klein prijsje. Daarmee hoopt de HEMA te kunnen concurreren met de budget winkels als Action, Big Bazaar etc. Ik denk dat dit een hele goede stap is van de HEMA. De HEMA heeft ervoor gezorgd dat de verpakkingen van de blijmakers er heel vrolijk en leuk uitzien. Daardoor kies ik liever voor de HEMA dan voor de Action. Simpelweg omdat ik het de HEMA gun én het er allemaal veel leuker uitziet en ik daar gevoelig voor ben, haha!

Pssst, vorige week was de halve finale van de Fashion Blog Battle. Om door te kunnen naar de volgende ronde heb ik jouw stem nodig. Vind je mijn look mooi én zie je mij graag in de finale? Stem dan op mij! 

Word jij net als mij ook blij van de Blijmakers van de HEMA?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Svenja Slootweg says:

  Aaaah wat een hoop te schattige items. Ik word er ook helemaal vrolijk van <3

 2. Rosanne van Dieren says:

  Die usb stick met die lipstick wil ik zelf ook nog graag hebben. Ik vind dit een leuk initiatief van de Hema. liefs x

 3. Saskia | Former Parades says:

  Jaaa ik word hier ook zo vrolijk van!! 🙂 Die lipstick USB stick is heeel tof.

  ♥♥♥ Saskia

 4. Beautyjuf says:

  Dit zijn met oprecht blijmakers 🙂 Wat een toffe items! Ik ben een groot fan van de Hema.

 5. Alexa Op 't Land says:

  die USB sticks zijn altijd heel erg leuk! En die lipsticks vind ik ook wel erg fijn!

Comments are closed.