Mijn liefde voor | Jasjes

Mijn liefde voor | Jasjes

Zoals de meeste bezoekers van mijn blog al weten heb ik veel kleding en vind ik het heerlijk om nieuwe kleding te kopen. Echter heb ik al ruim een maand een NO-BUY en heb ik niks gekocht. Toch kun je wel stellen dat ik een jasjes, sjaaltjes en schoenen tic heb. 

Vorige week heb ik (of eigenlijk mijn vriend) eindelijk mijn kledingrek in elkaar gezet. Dit kledingrek moet ervoor zorgen dat mijn kledingkast niet meer zo vol is en ik ook wat kleding kwijt kan op het kledingrek. Het leek mij wel leuk om aan mijn kledingrek al mijn jasjes op te hangen. Zo kan ik ieder moment van de dag kijken naar mijn mooiste jasjes. Omdat ik twee kledingkasten heb (eentje bij mijn ouders en eentje op mijn studentenkamer), zal ik voorlopig niet alle jasjes bij elkaar hebben hangen, maar er hangen nu al heel wat jasjes op het kledingrek. Dit ziet er meteen heel kleurrijk en leuk uit.

Mijn mooiste jasjes
Aangezien een groot deel van mijn colbert jasjes op het kledingrek hangen, had ik een goed overzicht van mijn collectie. Ik vind het namelijk altijd leuk om jasjes te dragen. Vandaag wil ik daarom graag mijn favoriete jasjes van dit moment delen. 

Silver Creek

Het eerste jasje is van Silver Creek en deze heb ik alweer een tijdje. Ik vind het een heel mooi elegant jasje en de kleur van het patroontje vind ik ook erg mooi. 

ZARA

Een van mijn absolute favorieten is toch wel dit jasje van de Zara. Wat was ik blij dat ik hem eindelijk gevonden had. Het is een simpel jasje, maar je kunt hem op veel verschillende manieren combineren en het ziet er meteen wat chiquer en stijlvoller uit.

H&M

Dit fluwelen jasje van de H&M is ook een favoriet. Ik vind het heel mooi dat hij van fluweel is, daardoor oogt die wat chiquer. Ook zie je dit soort jasjes niet zo veel, extra leuk om hem te dragen.

H&M 

Dit jasje is ook van de H&M. Hij is lekker stoer en heeft een felle kleur. Ik draag graag kleur, dus met dit jasje komt het helemaal goed. Een top eronder, een ripped jeans en een paar sneakers en je bent klaar.

Silver Creek

Als laatste mijn tartan blazer. Deze is ook van Silver Creek. Hier hoef ik denk niet zo veel te vertellen, want tartan is trendy. Je kunt het op veel manieren combineren. Met dit jasje ben je helemaal hip.

Pssst, vorige week was de halve finale van de Fashion Blog Battle. Om door te kunnen naar de volgende ronde heb ik jouw stem nodig. Vind je mijn look mooi én zie je mij graag in de finale? Stem dan op mij! 

Wat vind je van mijn favoriete jasjes?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

  1. Dagmar Valerie says:

    Aah superleuk om te zien, ik ben ook echt een blazergirl. Mooie eyecatchers op een rij!

  2. Ik had ook echt een tijd waarin ik alleen maar jasjes droeg. Nu ik voortaan met de trein reis in plaats van met de fiets is het zo heet om een jasje en een winterjas te dragen.

  3. birdsandbuddha says:

    Wat leuk om te zien! Ik heb ook een tijd lang een jasjes-tik gehad. Zomerjassen koop ik eigelijk ook nooit want ik heb een kast vol leuke jasjes. Nu heb ik meer een liefde voor tote bags. Voordeel daarvan is dat het een stuk goedkoper is en veel minder ruimte inneemt 🙂

Comments are closed.