Mijn liefde voor | Mevrouwtje Appel Bracelet

Mijn liefde voor | Mevrouwtje Appel Bracelet
It’s all about the details. Zo ook op deze foto. Het gaat natuurlijk ook om de outfit die je draagt, maar het zijn de kleine dingen waar het om draait. Op de foto draag ik een prachtige handgemaakte armband van Mevrouwtje Appel.
Personaliseer je eigen sierraad
Mevrouwtje Appel is een webshop die vol staat met prachtige handgemaakte sieraden. Het zijn niet zomaar sieraden, maar het zijn gepersonaliseerde sieraden. Dat houdt in dat elke klant zijn of haar wens kan doorgeven. In elk sierraad zit er minimaal één kraal, hangertje of iets dergelijks waar je bijvoorbeeld een naam, quote of een andere tekst op kan laten graveren. Hoe leuk! Een uniek sierraad. De missie van Mevrouwtje Appel is dan ook “Het maken van een lach op jouw gezicht, door middel van unieke sieraden die jouw verhaal dragen, die je raken en vanaf de eerste seconde speciaal voor je zijn”.

Zelf heb ik gekozen voor deze armband. Het is een lange, leren band die je twee keer om je pols kan dragen. Er zitten drie kralen aan waarvan eentje met een quote. Ik heb gekozen voor de quote “Follow your Heart” dit omdat deze quote goed bij mij past. 

Ik ben erg blij met deze armband. Hij is stoer, maar stiekem vind ik het erg leuk dat er een quote op staat die heel dicht bij mij staat. 

Ik raad jullie zeker aan om een keertje een bezoekje te brengen aan hun webshop, want deze staat écht boordevol met mooie items.
Wat vind je van het armbandje?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

  1. Dagmar Valerie says:

    Oelalaaa wat een mooie armband! Echt een mooie quote, superleuk om te zien!

  2. Eline says:

    Ik vind leren armbanden wel mooi, maar zou zelf niet voor zwart gaan, vind dat nogal hard! 😀

Comments are closed.