Outfit | I’m too busy, read my blog

Outfit | I’m too busy, read my blog
De uitdrukking op dit t-shirt past precies bij deze drukke periode. Ik ben bezig met de laatste deadlines voor mijn studie en stage. Op vrijdag 27 juni om 18.30 is alles achter de rug en heb ik het allemaal hopelijk goed afgesloten.  
Een paar weekjes erna kan ik genieten van een welverdiende vakantie, ik kan niet wachten!
I’m too busy, read my blog
Ondanks alle drukke deadlines, kan ik het niet laten geen artikelen te schrijven voor mijn blog. Elke vrije minuut probeer ik artikelen te schrijven. Ik vind het bloggen veel te leuk en eigelijk is het ook alleen maar goed. Dan ben ik ook niet de hele tijd bezig met de deadlines.
Ik kan niet wachten tot de 27ste. Het is een hele opluchting als ik straks alles afgerond heb. Het lijkt nog steeds een beetje als een onmogelijke opgave, zoveel moet ik doen. Toch weet ik ergens diep van binnen dat het vast goed komt. Daarom weet ik zeker dat het als een echte overwinning gaat voelen. Ik kijk al een tijdje uit naar dit moment. 

Dit draag ik:
Ketting: V&D
T-shirt: Coolcat
Riem: Esprit
Jeans: Dept
Schoenen: O’Moda
Wat vinden jullie van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Mariëlle M. says:

    Haha dat shirt is wel vet! Helemaal niet verkeerd dat je zo gek bent op bloggen, daar heb ik ook last van 😉 En ontspanning is ook belangrijk he, veel succes!

  2. Michelle Kaiser says:

    Ik vind het echt een heel leuk shirt voor ons, bloggers.
    En NOG 7 DAGEN EN JE BENT OVERAL VANAF. RUST!!!!

Comments are closed.