Mijn liefde voor | NIKE MD Runner

Mijn liefde voor | NIKE MD Runner

De naam zegt het al, liefde voor mijn nieuwe Nike MD Runner schoenen. Een tijdje terug schreef ik nog een artikel dat ik deze schoenen zo mooi vond, een paar weken later bestelde ik ze. Online shoppen is niet alleen gemakkelijk en snel, het is ook nog eens verdomd slim van die bedrijven. Het plaatsen van een online bestelling gaat zo gemakkelijk, dat er (voor mij) totaal geen drempel is. Met twee kliks is je bestelling er al. Ideaal zou je denken, maar ook heel gevaarlijk. 

Nike MD Runner
Dat de schoenen van Nike op dit moment razend populair zijn, hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Je hoeft maar naar een winkelstraat te gaan en overal zie je mensen met de meest kleurrijke en hipste Nike sneakers lopen. Zelf heb ik gemerkt dat ik de laatste tijd mijn pumps steeds vaker in wissel voor mooie, trendy sneakers. De sneakers lopen nu eenmaal een stuk lekkerder dan pumps.

 

Wat ben ik blij met deze mooie schoenen. Sneakers zijn meestal wat stoerder, maar doordat ze voor een deel roze zijn vind ik ze ook weer een beetje vrouwelijk. Daarnaast zijn dit een van de weinige schoenen die écht ontzettend lekker lopen. 
Wat vind je van Nike’s?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

19 comments

 1. Esther says:

  Deze zijn echt super leuk! Heb ook al eens naar de blauw-rode MD runners gekeken, maar ben uiteindelijk voor de asics gegaan, die ook verdomt lekker lopen!

 2. Pinkit puntnl says:

  Ze zijn erg mooi! Nike's heeft heel veel mooie modellen en bij andere staan ze super, maar bij mij zelf vind ik ze niet echt helemaal passen x

 3. Svenja says:

  Wauw, ze zijn ontzettend gaaf <3 Vooral dat roze randje maakt het helemaal af!

 4. Maaike says:

  Wat een mooi paar, dit is wel een van de mooiste modellen voor een sneaker die er nog een beetje vrouwelijk uit moet zien ^^ Ze zijn heel leuk, denk dat ik snel ook weer eens ga neuzen! 😀

 5. Saskia | Former Parades says:

  Deze zijn supergaaf! Dat roze geeft ze echt wat extra's 🙂

  ♥ Saskia

 6. Ilse says:

  Ik vind ze wel leuk, heb zelf ook zoiets, maar dan echt alleen om mee te gaan hardlopen. Ik vind het niet zo'n mooie trend, meestal jammer als een meisje echt een leuke outfit aan heeft en dan… hardloopschoenen eronder.

 7. Justine A says:

  Toffe Nikes! Ik ben er dol op en zou het liefst een kast vol Nikes willen haha. Volgens mij lopen deze ook wel echt heerlijk!

Comments are closed.