Mijn liefde voor | Sieraden van Swarovski

Mijn liefde voor | Sieraden van Swarovski

Ik heb altijd een zwak gehad voor mooie sieraden. En dan bedoel ik niet de bijouterie sieraden die je op elke hoek van de straat kunt kopen. Ik bedoel mooie sieraden van een juwelier.
Vroeger kon ik klein was kon ik uren voor de etalage van Swarovski kijken naar alles wat maar blonk en schitterde. Prachtig vond ik het. Niet alleen de sieraden, maar ook alle schattige beeldjes die allemaal gemaakt zijn van kristal.
Nu nog steeds kan ik het niet laten om zo maar een etalage van Swarovski te passeren. ik wil altijd even kijken bij de prachtige sieraden. Toen ik twee jaar geleden in Spanje Spaans studeerde, bezocht ik ook een Swarovski winkel. Daar kocht ik toen een ring, die ik dagelijks draag en nog steeds heel blij mee. Hij schittert elke dag mooi om mijn vinger.

Nieuwe, blauwe collectie
De kleur blauw is hip deze zomer, daarom dat Swarovski een nieuwe collectie heeft gelanceerd.

‘Turquoise, ultramarijn, indigo, staalblauw en pastelblauw: dit zijn de kleuren van de zomercollectie
2014. Een royaal en krachtig palet van blauwtinten in al hun levendige schakeringen. Blauw is dé kleur deze
zomer en Swarovski brengt sieraden in zowel monochroom blauw als combinaties van diverse blauwtinten die
bij elke smaak en stijl passen.
Swarovski presenteert de kleur blauw in al zijn oneindige variaties met pure glans en eindeloze sprankeling, en
getuigt daarmee van zijn overweldigende, unieke vakmanschap op het gebied van gekleurd kristal.’ 

Wat vinden jullie van de sieraden van Swarovski? 
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Sophie says:

  Oh la la <3 Swarovski heeft altijd zulke prachtige collecties! Ik vind het blauw in deze collectie heel erg mooi!

 2. Svenja says:

  Swarovski is echt een prachtig merk! De items uit jouw collage zijn ook super! Prachtige zomerse kleuren <3

 3. Bente de Heij says:

  Oh ik ben ook fan van swarovski sieraden. Minder van de beeldjes maar bij de sieraden kan ik echt weg kwijlen!

 4. Michelle Kaiser says:

  Die armbanden. WAUW.
  En ik heb zelf ook een beeldje gekocht, ik was toen een dagje in Amsterdam, daar kocht ik een beeldje, van een Beagle, die staat voor mij voor Bento. Bento is helaas overleden. Dat beeldje staat nu bij zijn pootafdruk. Het heeft een nieuwe gedachte gekregen.

 5. Karlien Vermeersch says:

  Which girl doesn't love swarovski right 😉
  mooie collectie

  Liefs,
  Karlien

Comments are closed.