MoodieZ | Mindstyle magazine

MoodieZ | Mindstyle magazine

Vorige week viel het nieuwe tijdschrift MoodieZ op mijn deurmat. Als echte tijdschriften junkie was ik erg nieuwsgierig naar het tijdschrift. Het is een nieuw magazine, een mindstyle tijdschrift om precies te zijn. Het richt zich op jongeren en al hun onzekerheden. In dit tijdschrift worden alle vragen beantwoordt waar jongeren in hun puberteit en latere leeftijd meezitten. 

MoodieZ
Mijn eerste indruk van het tijdschrift is zeer positief. Het ziet er mooi uit en de kleuren die er gebruikt worden spreken mij erg aan. Mooie, zachte kleuren. 
In het tijdschrift worden alle onzekerheden waar meisjes mee kunnen zitten bespreekbaar gemaakt. Wat ikzelf erg mooi vind, is dat de nadruk wordt gelegd op het feit niemand perfect is. Er bestaat alleen een verschil in zekerheid. Het ene meisje is zekerder dan het andere meisje. Door deze uitstraling lijkt het alsof ze perfect is, maar niemand is perfect. Verder staat het tijdschrift vol met mooie en inspirerende quotes. 
Na het lezen van het tijdschrift kreeg ik een fijn en prettig gevoel. Sommige verhalen zijn herkenbaar, zo zou ik soms willen dat ik over bepaalde dingen wat zekerder ben. Verder staan er nog een aantal leuke DIY’s in.

Het is zeker een aanrader als tijdschrift en volgens mij ook een van de eerste mindstyle tijdschriften voor deze leeftijd.

Ben je nieuwsgierig naar het tijdschrift? Houd mijn blog dan goed in de gaten, vanmiddag komt er een leuke win actie online!

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

 1. Typisch Tam says:

  Goed tijdschrift! Fijn dat er eens een blad is die aandacht geeft aan het niet perfect hoeven zijn! Al die gefotoshopte tijdschriften zetten een verkeerd beeld neer vind ik!

 2. Anna says:

  Wat een mooi en goed tijdschrift! Lijkt me echt heel leuk en inspirerend om te lezen 🙂

 3. Tessa says:

  Heel leuk! Ik koop het zelf altijd in de winkel ik vindt hey een leuk blad waar veel onzekerheden vragen en weetjes worden beantwoord.

 4. Keys of Anouk says:

  Het lijkt me ontzettend leuk en inspirerend om dit tijdschrift te lezen! 🙂 xo

Comments are closed.