Mijn liefde voor | Statement kettingen #5

Mijn liefde voor | Statement kettingen #5

Het is weer tijd voor een nieuw artikel in de rubriek ‘Mijn liefde voor’. Dit keer wil ik mijn liefde voor statement kettingen met jullie delen. Ik heb een grote collectie aan verschillende statement kettingen in allerlei maten en kleuren. Hieronder zie de ketting die ik het mooist vind. Dit was ook meteen de duurste. Ik heb deze ketting gekocht bij de Zara in Spanje en kostte toen €29,95, dat vind ik veel voor een ketting. Ik heb hem al bijna een jaar, en draag hem nog steeds heel vaak. Een statement ketting kan een simpele outfit helemaal opvrolijken. Een statement ketting geeft een outfit ook een extra touch waardoor het er wat chiquer, feestelijker én vrouwelijker uitziet. 

Hieronder staan mijn andere meest favorieten statement kettingen. Sommige statement kettingen zijn best duur, maar op eBay kun je een grote collectie budget kettingen vinden. 
Dragen jullie ook wel eens statement kettingen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

19 comments

 1. Dagmar Valerie says:

  Waauw wat heb je toch al prachtige statement ketting in je 'eigen collectie' <3

 2. Linda says:

  Wat een prachtige statement kettingen heb jij in je collectie! Als ik dit zo zie bedenk ik mij dat ik de gekleurde items nog mis in mijn collectie 🙂

 3. Lyanne den Braven says:

  Wat een mooie kettingen.! Ik ben gek op statement kettingen, maar eigenlijk koop ik ze nooit zelf. Nu ik deze zie wil ik er toch een paar in mijn bezit krijgen haha
  xx

 4. Rosanne van Dieren says:

  Wauw, je hebt echt mooie statement kettingen in je collectie zitten. Ben jaloers haha. liefs x

 5. Daniëlle Springer says:

  Vooral die witte vind ik leuk. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen statement ketting heb eigenlijk

 6. A van der Padt says:

  Ik draag ze eigenlijk nooit, maar nu misschien, na deze leuke blog, wel! Die zien er echt gaaf uit!!!
  XXX
  Arjanne -A&A-

Comments are closed.