Outfit of the day | Fluffy Jacket

Outfit of the day | Fluffy Jacket
Ik heb weer een nieuwe outfit of the day voor jullie en niet zomaar een outfit, maar een outfit waar ik een fluffy vest draag in combinatie met een gecoat metallic t-shirt. Degene die mij al langer volgen weten dat ik dol ben op fluffy kleren. Ze zijn lekker zacht, warm en vrouwelijk. 
Bij de outfit die ik draag heb ik ervoor gekozen om een bedrukt t-shirt met gecoate metallic look te combineren met een fluffy vest. Misschien is dit niet het eerste waar je aan denkt qua combinatie, maar dat vind ik juist erg stoer. Het t-shirt is stoer en het fluffy vest geeft een vrouwelijke touch aan de outfit. Door dit te dragen in combinatie met een effen jeans word het niet te druk en ziet het er erg leuk uit. Wat ik zo leuk vind aan het t-shirt is die gecoate metallic look wat erin ziet. Op die manier zie je steeds andere kleuren en in de zon ziet dat er erg leuk uit. Het ziet er ook wat chiquer uit, leuk voor een feestje bijvoorbeeld.

Vest: Soboho
T-shirt: Given
Broek: S. Oliver
Schoenen: Tommy Hilfiger 
Wat vinden jullie van deze outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

20 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.