De leukste bikini’s voor deze zomer

De leukste bikini’s voor deze zomer
De zomer komt er weer aan, dat betekent dat de meeste winkels hun nieuwe beach collectie binnen hebben gekregen. Ik vind het altijd heel leuk om nieuwe bikini’s te kopen, aangezien je dan iedere keer wordt herinnert aan het feit dat het bijna zomer is. En als er iets is waar ik dol op ben, is het wel de zomer. 
Hoogtijd om op zoek te gaan naar de leukste bikini’s. Ik vind ze bikini’s van de H&M en de Hunkemöller meestal het leukst, daarom heb ik hieronder de leukste bikini’s bij elkaar gezocht. Wat mij opviel is dat je veel kleurtjes en printjes terug ziet komen, iets wat ikzelf erg leuk vind. De effen bikini’s vind ik meestal saai, extra leuk wanneer er een groot aanbod is aan gekleurde bikini’s met printjes.  
H&M

H&M
Hunkemöller
Hunkemöller
Welke bikini vinden jullie het leukst?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

 1. Tessa says:

  Ik ben ook nog heel erg opzoek naar een nieuwe bikini en ik heb al een paar leuke bij de H&M gezien, maar het is zo lastig haha!
  x

 2. Nienke Verboom says:

  Wat ook een super leuke en goedkope site is, is: http://www.aliexpress.com/category/200000784/swimwear.html?g=y

  Je kunt, bij de meeste betaal je geen verzendkosten, hele leuke bikini's bestellen!

  Het heeft twee mogelijke nadelen, dat is per persoon verschillend:
  – Je kunt je broekje en topje niet apart bestellen. Je hebt meestal gewoon maat s t/m xl voor boven- en onderkant. Sommigen vinden dit niet fijn
  – Je kunt alleen betalen met CreditCard.

  Verder is het een TOPsite, heel betrouwbaar en meestal heb je je bestelling binnen 2 a 3 weken zonder verzendkosten te betalen 🙂

 3. Myrthe says:

  Aangezien ik vorig jaar een hele leuke bikini heb gekocht bij de New Yorker ben ik dit jaar niet echt op zoek naar een nieuwe, maar hier zitten wel echt leuke bij! Vooral die kobaltblauwe en alle bikini's met bloemetjes 🙂

 4. jewelyz says:

  Leuke bikini's heb je uitgekozen; krijg meteen zin in de zomer 😉
  Die wit met zwarte dots van H&M vind ik erg leuk, en lijk je meteen wat bruiner hihi.

 5. Lyanne den Braven says:

  Leuke bikini's. Helaas heb ik zelf nog twee goede (maar niet super mooie) waarmee ik het moet doen. Ik ben wel verliefd op de eerste drie bikini's van Hunkemöller! <#

Comments are closed.