Mijn nieuwe zonnebrillen van London Retro

Mijn nieuwe zonnebrillen van London Retro
Hoewel de zomer alweer even achter ons ligt, hebben we (gelukkig) wel nog regelmatig zonnig weer gehad. Daar hoor je mij niet over klagen. Ik ben dol op de zon. Alleen is een zonnebril dan wel zo gemakkelijk. Tijdens mijn reis door Spanje is een van mijn zonnebrillen gesneuveld. Tijd voor een nieuwe. Kijk je mee welke het is geworden?
Deze zonnebril lag al een tijdje op mij te wachten. Zoals ik al zei, ging een andere zonnebril stuk toen ik in Spanje was. Vanuit Spanje heb ik toen een andere bril via Sunglasses-shop besteld. Toen ik terug kwam uit Spanje lag hij op mij te wachten. Ik was nog niet bekend met deze webshop, maar ik ben wel erg verrast. Ik ben verrast door hun grote assortiment en hun snelle verzending.
Nu is het tijd voor mijn nieuwe zonnebril. Ik koos voor het merk London Retro, een merk dat voor mij onbekend was. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ben wel erg te spreken over de modellen die ze in hun assortiment hebben zitten. Ze zijn – zoals de naam van het merk ook al zegt – een beetje retro en dat vind ik leuk! Deze nieuwe zonnebril behoort tot mijn favoriet en heb hem al verschillende keren kunnen dragen. Binnenkort zal ik laten zien hoe ik hem combineer in een outfit post. 

Ik ben heel blij met deze aanwinst en kan niet wachten om hem nog veel meer te dragen. Het leren hoesje waar de zonnebril in zit, ziet er ook heel mooi en vooral kwalitatief goed uit. Wat ik het leukste vind aan de zonnebril is toch wel dat er een tweede stangetje tussen de glazen zit!
Wat vind je van mijn nieuwe zonnebril?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

*Dit artikel bevat spullen dat ik van een webshop ontvangen heb.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Waves Into Motion says:

    Leuke zonnebril! Ik ben benieuwd hoe je hem gaat combineren met een outfit.

  2. Alexandra H says:

    Waauw, wat een tofferd zeg! Heel gaaf modelletje met al dat metaal en de kleur 🙂

    xx

Comments are closed.