Outfit of the day | Wool sweater

Outfit of the day | Wool sweater
Vorige week was ik aanwezig bij de opening van de eerste TK Maxx winkel in Nederland. Daar heb ik een aantal hele toffe items geshopt. Deze items komen volgende online op mijn blog. Een van mijn aankopen was deze grijze wollen trui. De trui is voor 40% van merino wol, een van de beste wol die er bestaat.
Normaal draag ik niet zo snel wollen truien, omdat ze meestal kriebelen. En als een trui of vest kriebelt, vind ik dat niet fijn en dan draag ik het ook niet graag. Echter kan alleen de goedkopere wol of wol in combinatie met andere stoffen jeuk veroorzaken. Tijdens de opening van de TK Max keek ik mijn ogen uit en zag ik veel mooie dingen. Een van die mooie dingen was dus deze trui. Hij voelt heel zacht aan en is voor wat korter en achter wat langer. Eigenlijk is het een hele simpele trui, maar hij is – omdat die van merino wol is – héél zacht én heel warm. Zoals je kunt begrijpen, ben ik heel blij met deze trui.

Trui: BernadetteLAB via TK Maxx
Rok: Promiss
Panty: Hema
Schoenen: Ziengs
Ik ben blij met deze aanwinst en zal hem dan ook veel gaan dragen de komende maanden. Hij kostte €29,95. Absoluut niet duur, maar dat is dan weer het voordeel van TK Maxx. Zij bieden hun kleding altijd tegen 60% lager dan de adviesprijs aan. Mocht je kwalitatief goede wollen truien willen scoren voor niet al te veel geld? Ga dan zeker een keertje langs bij de TK Maxx winkel. Ik ben in ieder geval fan!
Wat vind je van mijn nieuwe trui?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

*Dit artikel bevat spullen dat ik van een webshop ontvangen heb.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Svenja says:

  Wat een mooi en stijlvol truitje. Staat je heel mooi Dionne. Lijkt mij ook een heerlijke outfit voor de herfst <3

 2. Lesley van de Langkruis says:

  Heel mooi die trui! Ga snel je blogje van TK maxx even bekijken leuk!

 3. Saskia | SASHIONBLOG.com says:

  Toffe trui!! En die prijs is heeel goed! Ik was daar zelf best sceptisch over, haha. Ik zal je post over de opening eens gaan lezen! 😉

  – Saskia

Comments are closed.